
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
"слагаш месото в марината и буташ във фурната"
не знам кой говори за обикновено печене на мариновано месо, но няма значение
а това за самочувствието ти на lord of the chefs няма да го коментирам, защото е ясно.
това , ако визираше мен нито едно от трите не уцели.
За картофено пюре-най-добре става с цели картофи, не на кубчета или кръгчета или каквото там..
@draid
това за мачкането на картофите едно соц такова ли е?
и ние имаме, много е готино
А караокето е фън понякога (след 3-тото малко обикновено).
Аха, добре.
Вземи прочети пак.
Аз съм имала самочувствие... то сигурно има огромна разлика дали пасираш цели картофи или нарязани на кубчета, мдаааа. Ама това, че на кубчета ще се сварят в пъти по-лесно, бързо и равномерно, не го прекарваш през сивото вещество май.
Джоли, пестото от босилек ли е? Уникално става наистина, а и лесно можеш да си го направиш вкъщи. Е, кедровите ядки препоръчително се заменят с много по-евтиния им еквивалент - бадеми, а вкусът никак не страда от това.