.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Помощ в избора на смартфон

Здравейте!
    Колебая се между HTC Sensation XE и Samsung Galaxy SII. Кой от двата телефона бихте ми препоръчали? Интересуваме най-вече плюсове и минуси на двата телефона от личен опит (ако сте имали, или най-малко сте работили с такъв телефон), като характеристики съм ги разглеждал в интернет.

Телефонът мисля да го използвам главно за интернет и игри/приложения. Музика също, но не съм много взискателен - стига ми да свири, дет се вика.

И двата модела са горе-долу на една възраст, но S II определено е по-добрият избор - Samsung се грижат за честите ъпдейти на смартфоните си. Скоро S II ще получи ъпдейт до 4.2 Jelly Bean, който ще бъде и последният, но XE няма и това.

А голяма ли е разликата между Ice-cream sandwich и въпросния Jelly Bean?
    И в какво най-вече се изразява тя? Какви предимства има втория?

Естествено, че е голяма разликата. Ice Cream Sandwich е по-старата версия и в нея липсват много от новите функции, които предлага Jelly Bean. Още повече, че S II ще получи най-новата и обновена версия на Jelly Bean.

Е, предполагах, че ще има разлика, нали все пак е ъпдейт. Но мисълта ми беше, в какво точно се изразява? Какви функции ще има, които липсват в Ice-cream sandwich?

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Изчакай да излезе Galaxy s4 mini, ще бъде на достъпна цена, а и ще е доста добър .

Има да го почака 3,4 месеца. А и ако помниш, S III mini в началото излезе на цена от 900 лева, която не мога да нарека достъпна.

Цитирай Първоначално написано от Vesi. K Виж мнението
    Естествено, че е голяма разликата. Ice Cream Sandwich е по-старата версия и в нея липсват много от новите функции, които предлага Jelly Bean. Още повече, че S II ще получи най-новата и обновена версия на Jelly Bean.
    И все пак - ти като потребител какво повече можеш да правиш на JB? Ти даже представа си нямаш в какво се изразява ъпдейта.

WhyAlwaysMe? - взимай който ти харесва повече. Аз съм фен на HTC и естествено ще ти препоръчам Сенсейшън-а

Супер фен Аватара на MrCreeper
    ^Подкрепям мнението отгоре, а и ако ти е толкова зор да си сложиш най-новия андройд, а официален ъпдейт няма, винаги можеш да сложиш циангенмод
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от notjustteen Виж мнението
    И все пак - ти като потребител какво повече можеш да правиш на JB? Ти даже представа си нямаш в какво се изразява ъпдейта.
    И на мен това най-много ме интересува - като потребител, какво повече ми предлага JB?

Нищо съществено. А и Сенс-а лично но мен повече ми харесва. Аз съм с Ice Cream Sandwich на Desire HD. Даже сега пиша от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си