- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Липса на оргазъм
Здравейте,аз съм на 17 и все още не съм достигала до оргазъмСамо клиторен оргазъм,но вагинален не ... Хората казват,че е от възрастта,но има момичета по на 15,16,които достигат до огразъм аз не мога. Гаджето ми се опитва,а аз се правя,че всичко е наред докато аз не мога да изпитам удоволствието,което изпитват повечето жени
Моля ви дайте ми съвет ..
Напротив - много малко жени достигат до вагинален оргазъм.
От много неща си зависи - от момчето, от откриване на зоните, от опита, с годините и така нататък. Чела съм и, че има момичета/жени, които никога през живота си не могат да достигнат до този вид оргазъм.
A ти достигала ли си ?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не всеки мъж може да те закара там (даже мн малко го могат). Сама ще стигнеш до този извод. Другото е, че поне на мен ми е нужно мноогооо продължителен секс.
Не го мисли много, като дойде ще дойде![]()
На ника ти пише 97, а казваш, че си на 17. Аз ли не мога да смятам или ти си се объркала нещо? И се присъединявам към мненията, че трябва да се отпуснеш повече и да не се притесняваш.
Не се притеснявай просто както по горе са ти казали трябва да се отпуснеш
Последно редактирано от Daniie : 03-28-2013 на 07:22
От опит да, но от опита на момчето.Аз си спомних сега, като видях темата, че на 15тия път някъде, когато правих секс(абе, със сигурност ми е бил от първите пъти, нямала съм опит), достигнах до вагинален оргазъм.
Първо, трябва да си се отпуснала добре. Момчето, ако има повече опит, ако ти е хубаво с него, ако знае какво да прави с теб, може и да получиш такъв оргазъм. Но да, не с всеки мъж можеш да го постигнеш, хах : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Понякога трябва и да се напаснат телата и изобщо ритъма (осъзнавам, че звучи тъпо), не е толкова до опита на момчето..
Не прави секс с идеята да свършиш и да мислиш само за това. Отпусни се и се наслаждавай, то само ще си дойде.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От ника ми до годините ми има голяма разлика,това че съм sweetka97 незначи,че съм на 15 или 16,просто нямаше свободно имеИ също така как да се отпусна,като в мислите ми е само това,че искам да свърша
Пък и четох много неща и попаднах на едни публикации в които пише,че приемат на алкохол преди секс,забавя оргазмите ?
Ти стигаш до някъде и не можеш да свършиш ли?
Проблемът е,че въобще не стига до никъде.Ето преди час правих секс с приятелят ми опитах се да не мисля за това,но не става приятелят ми е чудесен,но защо подяволите не се получава![]()
Aз на 17 също бях много далеч от такъв оргазъм, даже ми трябваха години. Не е важно дали приятелят ти е много готин, по-важно е да познаваш тялото си, за да можеш да си помогнеш. С ръка възбужда ли те (към предната стена, нали?) ? Друго - направете си веднъж клиторен, после веднага преминавай за вагинален и като сменяте позите максимално бързо да ти го вкарва, за да не се връщаш повече от 1 ниво назад във възбудата. Избирай си пози в които си максимално стабилна и не изискват напрежение в мускулатурата ти и в които Го чувстваш най-добре на G-то.
Кожата на тялото не е за подценяване, стимулирайте ерог. зони.
П.С. Под секрет, на мен ми трябват повече от час и половина време...така че...всичко е различно и относително. Това, че приятелките ти свършвали, изобщо не трябва да ти е критерий.
Благодаря ти за съветите,следващият път се надявам да има резултат,но по време на секс краката ми треперят,но не чувствам нищо по различно ...![]()
Краката може да ти треперят от стягане или от напрежение, затова те насочих да се отпуснеш максимално (ти ще си намериш позите с времето). Примерно някои казват, че "ездачка" им е свършващата, аз така никога не мога да премина на по-следващо ниво от едно и също 3-4-то. Всяка си има свои. Може и това треперене да е показател за някои мацки, за мен вагиналният ми е спазми на долните коремни мускули и надолу (от вътре).
Баси обяснението, ще се гръмнадиалог между вагини
![]()
Не се справя както трябва затова така като гледам накъде отиват нещата![]()