.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Празни приказки .................... приятелю търсиш съвети от хора, които не по-малко не са наясно със себе си.................... само ще те объркат...................... най-малкото ще започнеш да се изживяваш като тях (но с тази разлика че обстановката, в която живееш не е като тяхната и дори техните сети могат и да ти навредят.)................. нищо чудно да станеш тревоман (като гледам кой ти дава съветите).
    Тъкмо реша, че си ми станал предвидим и ти вземеш, че станеш още по-забавен. Скоро и във "всичко тийн накуп" няма да те взимат насериозно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тъкмо реша, че си ми станал предвидим и ти вземеш, че станеш още по-забавен. Скоро и във "всичко тийн накуп" няма да те взимат насериозно.
    амиииииииииии, ок,................ тогава ако искаш да изпушим лулата на мира ............ хихи

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    амиииииииииии, ок,................ тогава ако искаш да изпушим лулата на мира ............ хихи
    Шти запала един джоджан и ще ти се радвам на плацебото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Шти запала един джоджан и ще ти се радвам на плацебото.
    мисля да прекъсна до тук този интелектуален разговор ................

Разгеле.

А автора... пич, имаш амбиции и познания. Ма тва не те извисява. Имаш да зрееш и мъдрееш още.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си