Моята с влизането в хубава гимназия е лесна. Против съм това някои умопомрачителни родители да мъчат децата си с частни уроци, че и да ги карат да ходят в събота... Ужас. Наясно съм, че ако си учиш, можеш да успееш навсякъде. Да, ама диплома 6.00 от селско СОУ е едно нищо в сравнение с такава от СМГ. Гледам да попадна на място сред себеподобни (колкото и нарцистично да прозвучи), но явно няма да я бъде. Критериите са толкова занижени, а и това с бала е толкова тъпо измислено (помислете), че много умни и кадърни деца се озовават сред простаци с перспектива в живота хоросанообработка. Нека познаем в какви се превръщат.
----------------------------------------------------------------
"Пич" казвай на тези 80% от класа си. Не те познавам, а и не искам. От майна си Райна знам колко несериозна си. Уроците, които написах, бяха за да осъзнаеш в какво положение си, но май долавям гняв, който е една от стъпките за приемане на истината. Изпуснала си като гледам урока по ИТ за препинателните знаци. От мен да знаеш - след "!", "?", ".", "," и така нататък се поставя интервал. И виж какво е писал Chacho

[/b]