- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Абе тоя какво си позволява, бе?!
И какво всички му се кланят, все едно е богопомазан? За Денис Родман говоря.
(тема за тези, които гледат 'Къртицата' ^^)
Чупи камери, вика, никаква дружелюбност.. ебати идиота. А нашите му се кланят, омг.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми той си е такъв по рождение.. И във игра избухваше.. Ама аз го уважавам и ме кефи..![]()
Кога тв бе ?
Аз снощи гледах цялото предаване нямаше нищо такова, освен, че наще "зведзи" се видя колко са насрани и комплексирани
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
нещо видео ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
е в момента го дават по тв7 де
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз си мислех, че по-рано неска е имало някви репортажи от предаването
Законът е закон,
но той врата в полето е
Пълен селтак!
Кво крещи само и се е взел за голямата работа...
Печка, ама е един от най-великите в историята.. И такъв ще си остане.. Нали видяхте, че всичко го прави за шоу.. Защо всички го храните немога да разбера..
щото е травестит с пробит нос.. и Лео Меси е най-добрия в света ама да си го видял така да се държи в интервюта или въобще някъде ? .. не и точно за това е номер 1 не само на професионално ниво
Няма човек, на който характера му да прилича с на друг човек.. Просто, той си е такъв.. И в игра, когато играеше, пак беше агресивен.. Точно това ме кефи в него и ме кара да го уважавам като човек!
Уважавай негрите облечени в женски дрехи, и мислещи се за голяма работа.. не гледам баскетбол но явно тоя е ПЕПЕ в баскетбола а той не е никак сред най-добрите
Ти явно не гледаш футболда точно За Меси говоря а не за тоя дето прави ебати шоуто тва шоу секи ден може да го гледаш как 1 тъп циганин зяе или прави сеир.. кво да го мисля то се вижда, къв нещасник е .. дреме ми че има пари пак ти казвам МЕСИ има 3 пъти повече пари от тоя и е 1 милион по добър от него в футбола ма не се държи така..
лион може да млъкнеш грозно зубърче
Пич аз гледам футбол повече от 10 години и ти казвам какво е.. ти ако искаш вярвай .. ако искаш недей.. аз казах,че не гледам баскетбол и ти казах че не всичко е пари като ти дадох примера че МЕСИ освен че има повече пари от него но е и най-добрия в света и не се държи като тоя мангал.. а тоя с пробития нос всеки случай не е най-добрия в баскетбола.. има поне още 10 имена определяни за по добри от него.. а да ходи в комиците като прай цирк