Здравейте. Вече няколко пъти как правя blowjob на приятеля си имам два основни проблема...
1) Не мога да го докарам до оргазъм :/
Не знам той ли се въздържа нарочно или аз нещо правя не като хората... всеки път като реша, че край, ще свърши, и или нещо ни прекъсва, или пък той ме спира... нз що, ама ако имате съвети, моля кажете. Като го питах каза, че за да свърши, ще трябва да ми го вкара... а въпреки, че сме се възбуждали по всякакъв начин, секс като такъв сме нямали, засега...
2) Не мога да му го лапна целия
Просто... прекалено му е голям. Опитвам се, и той ми натиска главата, ала не мога, и даже съм доста далеч, задавям се и с това което имам в устата... не знам дали това може по някъв начин да се оправи и дали ако му го лапна целия ще свърши, но...
И моля, БЕЗ ХЕЙТ. Да, на 14 съм, и за някои съм прекалено малка, НО! връзката си е наша, и телата са си наши, и чувствата също; ние(най-вече аз, де) сме решили, че така ни устройва и ни харесва. Доставяме си удоволствие, на никого не вредим, и не виждам защо някой трябва затова да ми обяснява, че съм била малка курва или нз си кво... ако имате съвет или решение - благодаря; ако само ще се правите на майка ми и баща ми - няма нужда, мерси.