.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Па те хората на всичко се подиграват.
    Именно, а след операцията ще ти се смеят, за това че си се подлагала на такива процедури.
    Скъпа, болезнена и безсмислена е такава операция.

До колкото знам, освен че е и болезнена тази процедура, възстановителния период после е доста дълъг- около година...
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Именно, а след операцията ще ти се смеят, за това че си се подлагала на такива процедури.
    Скъпа, болезнена и безсмислена е такава операция.
    Ти пък коя си, че да определяш кое е безмислено? Всяко нещо, което те кара да се чувстваш по-добре, е смислено.

Масово дрънкате пълни глупости.
    Операцията е около 1500 лв. Гледах я с 400 лв надолу. Възстановяването не е месеци, пхах (година-възстановителен период :Д:Д). Тампоните, които ти слагат в носа след операцията, се махат след 2-3 дни, поставят се метални пластини, които вече не знам колко време стоят, но няма да е повече от месец-два, ако много са ти раздробявали носа. Има отоци, има хрема понякога, не е суперприятно, но с обезболяващи нещата стават поносими. Само кървенето е дразнещо, защото постоянно изтича кървава слуз в първите дни след операцията.
    Водещ в тази област е Д-р Джамбазов, записването за него става месеци предварително и ужасно трудно.

Авторке, малко несериозно ми се вижда да пишеш във форум, при това този. Отвори форума в тялото, има 460 страници тема за ринопластика, сигурна съм, че и бгмама имат подобна и също толкова изчерпателна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си