.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Аз пак..

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    Възклицаваш от неща, които за днешните 10 годишни са нещо нормално. С въображаемите вълшебни пръчици си играеш още, нищо че ти е ясно че няма да промениш нищо. Държиш се като детенце сочещо лошите и 'ама защо тоя батко така направи'.

Не е само психическа основа. Обстоятелствата принуждават. Остани гладна 20 дена и ще откраднеш от първата баничарница. Когато е системно - ще теглиш и ножа на някой или сама на себе си в най-добрия случай.
    Кой е силен и психически устойчив се разбира когато ножа опре до кокала, а не ей така на думички под топлото одеалце.

Много жени си заслужават шамара. Има пълни уруспии, които живеят за да те предизвикват. С такива трябва да се държиш по подобаващия за манталитета им еквивалент. Кавалерството е за балната зала, поклон - подаваш ръка - раз два три. В живота всеки му - според заслуженото. Ако не си съгласнО - църквите винаги приемат послушници.

Та как се ставало лош... лош за едни и други е различно понятие. Лош е мерило за приет морал и възпитание в заобикалящото те общество. Ама общества - бол, маниери на поведение и порядки - бол. А за дечко и сърдитият чичко в тролея е лош чичко

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Възклицаваш от неща, които за днешните 10 годишни са нещо нормално. С въображаемите вълшебни пръчици си играеш още, нищо че ти е ясно че няма да промениш нищо. Държиш се като детенце сочещо лошите и 'ама защо тоя батко така направи'.

Не е само психическа основа. Обстоятелствата принуждават. Остани гладна 20 дена и ще откраднеш от първата баничарница. Когато е системно - ще теглиш и ножа на някой или сама на себе си в най-добрия случай.
    Кой е силен и психически устойчив се разбира когато ножа опре до кокала, а не ей така на думички под топлото одеалце.

Това е различно. А и + това човек винаги има избор.
    Чак гладна не съм оставала, но се е стигало до там да нямам много. И никога не ми е минавало през ума да правя някакви 'лоши' неща. 'Лошите' неща си ги мислят песимистичните и слабохарактерните хора.

Много жени си заслужават шамара. Има пълни уруспии, които живеят за да те предизвикват. С такива трябва да се държиш по подобаващия за манталитета им еквивалент. Кавалерството е за балната зала, поклон - подаваш ръка - раз два три. В живота всеки му - според заслуженото. Ако не си съгласнО - църквите винаги приемат послушници.

Първото изречение - прав си. Заслужават го. Но това, че го заслужават, не означава, че трябва да го получат. Просто им теглиш една майна и не се занимаваш повече. Удариш ли шамар на когото и да е, просто означава, че не можеш да си контролираш нервите, а това ме отблъсква повече от всичко.
    Второто - И тук си прав. Но следва въпроса - защо живееш с тях?!
    А какво за кавалерството? Тук пък съвсем ме заби. Честно. Точно това кавалерство не е никакво кавалерство. Като от онзи лаф "Мъжа трябва да се познава по отношението му към собствената му жена, защото към чуждата, дори и простака е джентълмен.".. Кавалерството не е само 'за балната зала' и 'за навън'.
    В случая тази женица не се е държала като уруспия, дори се изплаши, когато Наталия Симеонова влезе с екипа си на мястото, където тя работеше.. Мислеше си, че е мъжа й..
    Абе няма какво да го разказвам с подробности, някакъв ужас е.
    И не знам защо толкова се паля за такива неща от край време, след като дори не се чувствам жена. Т.е.. моментите, в които се чувствам такава, са когато съм в цикъл (^^) и когато се говори за това къде й е мястото на жената. ОМГ.

Та как се ставало лош... лош за едни и други е различно понятие. Лош е мерило за приет морал и възпитание в заобикалящото те общество. Ама общества - бол, маниери на поведение и порядки - бол. А за дечко и сърдитият чичко в тролея е лош чичко
    И естЕ, че сърдитият чичко ще ми е лош. Важно е отношението към хората. Не може да си сърдит за нещо и да си го изкарваш на целия свят.

Преди време ме напсува хирург. Да, лош е. Не защото го е направил. А защото го прави с всички. Защото го прави незаслужено. И НЕ заслужава уважение. Без значение колко добър е в работата си.

Онзи дришльо, който влезе в 'Къртицата' (Денис Родман) също НЕ заслужава уважение. Независимо колко постижения в спорта има.

Не мога да уважавам хора, които нямат човещинка в себе си, независимо колко добри са в нещо друго.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Преди време ме напсува хирург. Да, лош е. Не защото го е направил. А защото го прави с всички. Защото го прави незаслужено. И НЕ заслужава уважение. Без значение колко добър е в работата си.

Онзи дришльо, който влезе в 'Къртицата' (Денис Родман) също НЕ заслужава уважение. Независимо колко постижения в спорта има.
    Те точно от твоето уважение имат нужда.
    Когато постигнеш нещо в живота си, ще разбереш услията, които трябва да вложиш, а след това ще искаш уважение от другите, без значение дали се държиш гадно с тях.
    Така в е живота, мързеливците заслужават кофти отношение, а ти се оплаквай колкото си искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си