.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ??

??

Здравейте.Може би е малко странен въпроса ми,ама е малко неудобен и не знам,как да подходя. :Д Приятеля ми не се бръсне отдолу и не знам,как да му кажа да вземе да го направи...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ми намекни му да си направи прическа

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Кажи му - направо, но и деликатно.
    Все пак ако не можете да си кажете истината в очите, какъв е смисъла да сте заедно?

Кажи му, че обичаш долу да е гладко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Кажи му - направо, но и деликатно.
    Все пак ако не можете да си кажете истината в очите, какъв е смисъла да сте заедно?
    напълно съгласна .. ако в крайна сметка го изисква от теб, защо ти да не му го кажеш

Мега фен Аватара на draid
    Кажи му. Под мишниците бръсне ли се ? Дано не се окаже някоя консерва.

Да,ама отдолу е мн гадно ..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от byby0202 Виж мнението
    Да,ама отдолу е мн гадно ..
    Интересно, защо не се бръсне долу, след като се бръсне под мишниците. Ами кажи му, че би искала да е гладък и това е. Ако е мъж на място ще разбере и ще се оправи, също така и ако държи на теб, така че успех.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Няма нищо по-добро от един искрен и внимателен разговор между двама души. Щом ти пречи, подходи тактично, но все пак безусловно. Аз лично не бих започнал разговора сЪс "или се брЪснеш, или забравяш за мен". Използвай нещо по-неутрално и деликатно като "защо не се брЪснеш отдолу". Независимо от причините, които би изброил, попитай го дали би го направил, ако го помолиш. Това неминуемо ще доведе до вЪпроса "искаш да го направя ли", на което без да овЪрташ, трябва да отговориш положително.
    След това, може да споделиш и своите виждания по вЪпроса. Обясни му, защо го караш да прави нещо такова, какво ти пречи и как това е единствената ти забележка кЪм него (дори и реално да не е единствената...).

Влезте двамата в банята да се къпете и предложи ти да го обръснеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си