.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Той дали ме харесва ?

Добър вечер , момиче съм на 15 години , имам си приятел вече от 2 седмици . Но имам чувството че той не ме харесва . Така де въпроса ми е как да разбера дали ме харесва ?

П.П Сигурна съм че има много такива теми , съжалявам за спама.
    И без злобни нападки моля .

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Зависи от погледа му,по държанието му, колко често ти пише в скайп, може да разпиташ компанията му, момчетата често споделят с другарчетата си тези неща... Иначе според мен момичетата винаги разбират дали някой ги харесва, просто ще го почувстваш.

Напълно съгласен съм с Ескепелчо. Обаче не ми става ясно защо изобщо си тръгнала с него щом имаш съмнения за чувствата му.
    Последно редактирано от paladincho12345 : 03-29-2013 на 21:13

Мне, иска да те изпраска,

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Това е много стрнно-питай го директно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от poliie90 Виж мнението
    Но имам чувството че той не ме харесва .
    И што?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Мисля че имаме достатъчно добра интуиция,ако не попитай го направо
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Как по дяволите можеш да бъдеш с човек , за когото не си сигурна дали има въобще минимални симпатии и чувства към теб ?! К'во ви става бе , всички ли се изпаткахте? Относно темата : Изчакай точния момент и го накарай да сподели какво има към теб ..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Защо мислиш, че не те харесва?

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ami ddz.. Noo sqkash oshte ne gO CHUWSTWAM..Moje i da se lyja..Nali izlizame,no mai na nego mu e wse edno

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Как по дяволите можеш да бъдеш с човек , за когото не си сигурна дали има въобще минимални симпатии и чувства към теб ?! К'во ви става бе , всички ли се изпаткахте? Относно темата : Изчакай точния момент и го накарай да сподели какво има към теб ..
    This.
    Ако чувстваш, че не те харесва .. a не, че те обича(защото има голяма разлика) то няма смисъл да продължаваш тая "връзка" поне според мен.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Странно е да се чудиш дали те харесва. Все пак може да го гушнеш силно и да му кажеш колко ти е приятно с него. Предполага се, че трябва да отвърне.
    ^^^
    Бургас <3

Не те харесва, по-добре му предложи да скъсате.

Tii ne goo oznawash che da mi kazwash ne te hareswa ... : ))

Той дали ме харесва ?
    ?!
    По темата: Използвай устата си. Нe по онзи начин перверзници :P . Имам предвид да го питаш.

Познавам момчето, което мислиш че не те харесва! Но чесно казано, Адски много те харесва.... само това ще кажа

Цитирай Първоначално написано от poliie90 Виж мнението
    Ми то по тази логика и ти не го познаваш, след като не знаеш дали те харесва.
    Целият форум се е напълнил с малки лигли, които питат и приемат само отговорите, които предватително са решили, че са верни

Mnogo qsnoo.Momcheto si ti .. D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си