.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Исках,но отношенията м.у мен и него ги развиват родителите МУ,а те не разбират това,че те правят всичко и най вече всичките подмятания за сватби,деца и други псевдо глупости,ми дойдоха малко в повече и ме отблъскват от самия него и най-вече изказването му "е кво голяма работа,един ден все ще стане"(застава зад думите и плановете на родителите си.)

Обесних му всичко това,че няма да бъдем заедно когато се налага,на празници,рожденни дни или просто да прекарваме времето си.А и аз не мога всяка вечер да седя на лаптопа и да говоря с него,поради факта,че имам задължения в вкъщи,университет и СОЦИАЛЕН ЖИВОТ И ПРИЯТЕЛИ...не виждам никакво бъдеще..

that's how we do nigga
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от carrieee Виж мнението
    Исках,но отношенията м.у мен и него ги развиват родителите МУ,а те не разбират това,че те правят всичко и най вече всичките подмятания за сватби,деца и други псевдо глупости,ми дойдоха малко в повече и ме отблъскват от самия него и най-вече изказването му "е кво голяма работа,един ден все ще стане"(застава зад думите и плановете на родителите си.)

Обесних му всичко това,че няма да бъдем заедно когато се налага,на празници,рожденни дни или просто да прекарваме времето си.А и аз не мога всяка вечер да седя на лаптопа и да говоря с него,поради факта,че имам задължения в вкъщи,университет и СОЦИАЛЕН ЖИВОТ И ПРИЯТЕЛИ...не виждам никакво бъдеще..
    Така е.Сама го казваш-след като не виждаш никакво бъдеще-теглиш чертата и край.Не виждам защо въобще го бавиш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от carrieee Виж мнението
    Исках(бла-бла-бла)
    Искаш или не? Прост въпрос, изискващ също толкова прост отговор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си