.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 158

Hybrid View

Има наистина красиви туркини. Виж, стига да не направите семейство - давай. Просто...нека си запазим българската кръв в поколенията напред.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nicksey Виж мнението
    Има наистина красиви туркини. Виж, стига да не направите семейство - давай. Просто...нека си запазим българската кръв в поколенията напред.
    хахахАхаХАхАхаХА
    Каква българска кръв, какви поколения? В тази корумпирана и изпростяла държава такива коментари много ме разсмиват..

Абе ако е нормална гражданка няма лошо, не се ограничавай с това, че е туркиня.
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    хахахАхаХАхАхаХА
    Каква българска кръв, какви поколения? В тази корумпирана и изпростяла държава такива коментари много ме разсмиват..
    (y)

хахахАхаХАхАхаХА
    Имах тройка по биология, ама съм около 98.36% сигурен, че корупцията не се пази като информация в ДНК-то. Останалите 1.64% си ги запазвам като свободна оперативна памет, за да ти кажа, че се смееш на нещо, което не съм казал, а ти не си разбрал... абе общо взето - вероятно си напушен...да...като гледам е правдоподобно.

Мега фен
    Имах тройка по биология, ама съм около 98.36% сигурен, че корупцията не се пази като информация в ДНК-то. Останалите 1.64% си ги запазвам като свободна оперативна памет, за да ти кажа, че се смееш на нещо, което не съм казал, а ти не си разбрал... абе общо взето - вероятно си напушен...да...като гледам е правдоподобно.
    И кое не съм разбрал. Че не трябвало да прави семейство с туркиня ,за да запази българската си кръв?
    Аз съм пък на мнение ,че това са пълни глупости

И кое не съм разбрал. Че не трябвало да прави семейство с туркиня ,за да запази българската си кръв?
    Аз съм пък на мнение ,че това са пълни глупости
    Да, бе, хубаво, всеки си има мнение, но това, че българската кръв е корумпирана няма никаква връзка с това, което аз казах. Не го каза 1 към 1, но ако си погледнеш предния пост, ще видиш, че правилно съм ти го систематизирал.

Мега фен
    Да, бе, хубаво, всеки си има мнение, но това, че българската кръв е корумпирана няма никаква връзка с това, което аз казах. Не го каза 1 към 1, но ако си погледнеш предния пост, ще видиш, че правилно съм ти го систематизирал.
    :Д Аз не помня да съм казвал такава глупост
    Ами,че държавата е корумпирана не означава,че кръвта била корумпирана.
    Ти си против умесването на различни националности.
    Тук сме толкова смесени,че чисти българи няма.
    За мен няма значение произхода,ако ще и ромка да е,ако се харесаме ще сме заедно ( вземи например известната Шакира, която е от ромски произход ..)
    Последно редактирано от klimatronik : 04-02-2013 на 18:36

Какво българско да запазим като турците са ни чукали векове на ред? Мислиш ли, че пра-пра-прабаба ти не са я чукали турци и да се е получило умешване на българска и турска кръв?

Да подчертая, че нямам нищо против абсолютно към никой турчин!
    Последно редактирано от kam3n1tza : 07-19-2013 на 22:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си