- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
Тролче, на теб пък какво ти пречи ... мисля, че е по-добре, от колкото постоянно да се оплаквам, нда
не е като да няма за какво, но е хубаво, че поне тези дни гледам да не ми влияе
а всъщност има толкова много прекрасни неща, заради които да съм в добро насторение.. като дъждът, захарния памук, невероятните ми кафеви очи и още, и още...
--------------------------------------------------------------------------------------
мисля пак да си боядисам косата, но този път цялата да е един цвят, а не както е сега, с 4 цвята, които даже не си отиват -__-
обаче ще трябва пак да я изсветлявам, а изобщо не ми се ще да я тормозя така.. :/
днес се претеглих и от 48kg, както бях преди седмица и половина, сега съм станала 46kg, и това не е особено добре.. дори от време на време ми се отбелязват костите от гръдния кош, а това е доста плашещо :С
//слуша ми се нещо усмихващо..
всичко на Rizzle Kicks е такова :3
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Да е наистина имаш много яки очи някакви големи такива.
^aww, stop it you :3
почти 1 сутринта е, а изобщо не ми се спи..
и все пак мисля да си легна.. може и да заспя до час-два![]()
тамм, каквото и да сънувате тази вечер, гледайте да е нещо хубаво и да включва фъстъчено масло, еднорози, шоколад и мънички зелени леприкони
лека нощ ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
random и с граматическа грешка.. найс![]()
и ми се доядоха бисквитки.. well, thank you :/
-----------------------------------------------------------------------------------------------
до преди половин час гледах един филм, който със сигурност ми влезе в съзнанието по един доста особен начин и все още съм ошашавена и дори не знам какво точно да мисля... /and definately the effect would be beter if I was on some kind of meth/
филмът се казва 'The Imaginarium of Doctor Parnassus', правен е от Хийт Леджър, а той играе и една от главните роли.. всъщност неговата роля беше най-заинтригуваща.. в един момент беше той и висеше от моста, в следващия беше Джони Деп и ухажваше някаква снобарка.. после за кратко беше Джъд Лоу и се катереше към всичко, за което е мечтал, но накрая умря като Колин Фарел, провесен от едно дърво...
беше един наистина уникален филм.. защо не се правят повече такива филми?
в днешно време залагат все повече на ефектите, от колкото на сценария или на самата актьорска игра.. а това е тъжно, защото явно вече всичко се прави за нечии мизерни нужди, за пари, за слава, за рейтинг в boxoffice-a, вместо да се прави заради самото изкуство или дори заради факта, че някой някъде там, благодарение на това, което си направил, по някакъв начин променя нещо в себе си, с помощта на твоя труд, на нещата, които си искал да изразиш, на емоцията, която се предава, чрез всеки един кадър.. може би от 1000, само един успява да усети замисъла и посланието, което си искал да предадеш, но не е ли достатъчен, за да знаеш, че си успял и че си променил нечий живот, дори само един единствен живот, но след това, което си направил, той вече не е същия, благодарение на теб ....
малко се отнесох, нда
сега като се замисля, може да напиша статия за това.. макар че знам, че едва ли ще има някой, който би я прочел, все пак трябва да опитам
see, този филм е поредната причина, всичко да ми се струва прекрасно.. или поне да вярвам, че всичко може да бъде такова...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
мисля, че е крайно време да си направя читателски блог, за да не се ограничавам с по 5-6 реда тук, както и да си запазя анонимността, защото все пак тук доста хора ме познават и може да кажа нещо не на място, а това няма да е в моя полза.. а има толкова много неща, за които мога да говоря/пиша с часове..
yep, it's too long, but I have way too much free time.. and it's my property, so I can write as long as I want
^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fuck... днес тренировката беше доста изморителна и сега едвам дишам и се наливам с вода :д
няма мускулче, което да не ми пулсира в момента
but it's for a good cause!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
sup
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Имам дори по-добра идея, студена бира, топла капричоза и mържени картофи със сирене.![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Пак си добре. Аз едвам едвам се освободих неска за да понауча за утре по история, че имам двойка да оправям. Пък и работа с компютъра малко също. Бе сега се радвам на спокойствие. Напоследък при мене е така. Или целия ден ше ми е фраш и ше се чуда как да редя нещата, или пък цял ден мързелуване. :d
нда, направо супер.. вече от нямане какво да правя, започнах да се изнервям и най-малкото нещо ме изкарва извън релси..
споко Тролче, вече не съм в добро настроение, всичко си е в нормите :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
see, дори и това ме дразни :/
найс, сега пак ще съм grumpy'cat 24/7
не понасям бездействието, дългите ваканции, факта, че в момента умирам от жега и че всичко ме боли.. не понасям това, че всеки ден ежедневието ми е едно и също, както и факта, че нямам почти никакви възможности да си го разнообразя... аарггххх, сега дори едно парче черешов пай няма да ми оправи настроението(може би би успяло, но нямам черешов пай, което е още нещо, което съм склонна да не понасям)
в момента дори не си понасям косата.. реших да я правя червена или тъмно лилава, нищо, че вече се е изтощила от бои, майната й.. ако трябва ще я отрежа пак, вече ми е все едно -___-
ще е хубаво някой да ми оправи някак настроението, защото следващата фаза е злобата, а на мен доста ми се отдава и няма да бъде много красиво за хората около мен(не, че са особено много напоследък)
damn, започвам да не понасям самата себе си, а принципно аз съм прекрасно човече.. това не е никак добре
асдхаскасфххдфсфйкасфласк >.<
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out