.

Виж резултатите на анкетата: Какво гадже предпочитате?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Будист/ка

1 2,00%
  • Йога

2 4,00%
  • Мюсюлман/ка

1 2,00%
  • Християнин/ка

19 38,00%
  • Атеист/ка

16 32,00%
  • Друг

3 6,00%
  • Все ми е тая

8 16,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Ахаха по-скоро сатанистче позьорче, което не е запознато със сатанизма.. Или пък трол. Или пък много загорял чкиджия, слушащ блек метъл, яко във филма..
    Това, че съм на 15 и не съм от прословутата столица, не значи, че съм поредната объркана пикла, не съм аз тази, която си губи времето да разгадава кой какъв е вместо да си гледа неговата работа

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от 666[Vivi_ Виж мнението
    Това, че съм на 15 и не съм от прословутата столица, не значи, че съм поредната объркана пикла, не съм аз тази, която си губи времето да разгадава кой какъв е вместо да си гледа неговата работа
    Oбясни ми тогава какво според теб е сатанизмът? Мене не ме интересува каква си, просто ми доставя удоволствие да дразнян такива позьорчета като теб, които харесват нещо без да знаят истинската му същност.
    Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 14:42

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Oбясни ми тогава какво според теб е сатанизмът? Мене не ме интересува каква си, просто ми доставя удоволствие да дразнян такива позьорчета като теб, които харесват нещо без да знаят истинската му същност.
    Не бих могла да опиша сатанизма с 2 думи, най малкото, защото има много разновидности. Това което аз изповядвам е Ла Вей, не че е твоя работа. Ако ти самият знаеш толкова, това ще ти е достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си