- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дефлорация
Последно редактирано от pifiella : 04-02-2013 на 19:54
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Кво се връзваш, тоя малоумник само нарежда и скача на бой. Куче, което лае, не хапе, нали знаеш?
Авторке, що се тревожиш, приятелят ти да не си е вкарал филма, че си го излъгала, че си ... ъъ, непипната?
абе пантера кво се месиш, 1 во научи в предишните ни спорове кой е виновен и тогава идвай и се перчи окей ?
Самия ник си подсказва колко му е умствения капацитет. Не знам защо изобщо си правиш труда да спориш с ретарди.footballitsmylife
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Наебахте ми темата в гъза...![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
А нормално ли е да ме боли, като не използвам лубрикант? Ии вече мина цял ден откакто не съм девствена и усещам леко стечягане на мускулите долу. Може би аз съм с много еластичен химен, защото когато се опитам да вкарам бутилката лубрикант във вагината си ме боли малко, а странното е че вчера целия му пенис беше в мен... Може ли само да се е разтегнал и да е стоял разтегнат 24 часа?
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз ли съм в грешка или лубриканта се ползва за мазане, не за пъхане![]()
Просто е пробвала дали наистина вече не е девствена и поради липса на пенис си е мушнала лубриканта. Какво толкова![]()
Ако беше краставица, пак щяхме да сме потресени. Тя пък е за ядене.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more