- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо чалгата е толкова яка?
В смисъл никоя друга музика не успява така да ме раздвижи, да се радвам и да празнувам, както мазната чалга
Знам, че не трябва да я слушам и знам, че е супер пошло и евтино нещо
Но боже как обичам да въртя гюбеци
:/
И когато си влюбен всяка чалгия ти съответства супер много.![]()
Винаги съм се чудил на хора,които като седнат на маса на салати и ракии и пържоли и си пуснат метал,хаус и т.н Не си ли е едно народно,една чалгичка,едно сръбско,гръцко....Да закипи кръвта и да ти се дигне настроението...Не го разбирам :/
Да,затова.Отивам да взема 13 годишната си жена от училище и да си правим малки ромчета.
Зависи от настроението ми, но от обикновено от черно, някакъв бърз рок/метъл/техно.
n00bs
стига да си изпил достатъчно концентрат, всяка музика е хубава
Няма толкова грозна и противна гледка от тази ... мъж да върти гюбеци .. просто е мега противното :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Кво ти пука дали е пошло, мошло и т.н? Слушай си я, прави си кефа и това е.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Възпитание може би? Ако родителите ти слушат такава музика, нормално е и ти да я харесваш.
А това, че само на чалга можеш да се забавляваш истински, е супер просто и ограничено. Аз като си пусна някоя бавна джаз песен например, тялото ми може да е в покой, ама душата ми пее! Това ми е повече от достатъчно.
ПП. Kръвта може и на качествена музика да кипне (пример - https://www.youtube.com/watch?v=tuK6n2Lkza0)
Айде пак възпитанието.....Добре бе, ако ваще слушат техно, а ти-метъл, това, че слушаш тяхната музика да не е резултат от възпитанието? Поне малко мислите преди да пишете подобни простотии.
една велика тема
А на теб не ти ли е идвало на ума, че ако само чалга се слуша около него, е напълно нормално това да му е еталона за хубава музика? Не помня да съм казвала, че само и единствено от възпитанието зависи какво харесва човек. И все пак оказва влияние - родителите на най-добрата ми приятелка слушат чалга. Тя слуша рок и метъл, но преди и тя е слушала поп-фолк (щото родителите ѝ само такова са пускали) и все още харесва песните, дето преди пет години ги пускаха по Планета.
Последно редактирано от BloodyDreamer : 04-05-2013 на 23:18
В повечето случаи няма значение каква музика слушат вашите. Важно е на теб каква музика ти харесва. Твоята приятелка е изключение. Не съм казал, че няма изключения, но самата дума подсказва-те са рядкост.
една велика тема
Това, което се опитвах да кажа, е: Какво харесват родителите наистина няма значение, значение има какво човек е слушал в детството си. Логично, това е музиката, която родителите са му пускали. Предполагам се досещаш, но те няма да пускат музика, която не харесват. Следиш ли ми мисълта?
А бе при мен повечето ми приятели, които залитат по тъпа музика, не са повлияни от родителите си грам дори. Не мога да си представя мъж на 50 да върти чалга вкъщи![]()
Темата ми беше написана с ирония по принцип, слушам всякаква музика, включително и чалга понякога, няма нужда да ме наричате тъп или да ми коментирате възпитанието![]()
Между другото, само изказвах предположение, не ми беше целта да обиждам (в случай че така е прозвучало).
Слушам всичко,освен чалга ;д
Когато се съберем на рожден ден или купон си пускаме народно,гръцко,сръбско и чалга?Кой каквото му харесва.Не мога да си представя как съм на рожден ден и съм си пуснала Children of Bodom /харесвам МНОГО музиката им/обаче не мисля,че бих могла да се забавлявам на метъл,рап или хип-хоп,по-точно бих дивяла.Зависи и с каква компания си се събрал .![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
само не знам що класирате метъл и музика в едно изречение..