.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на ~The Smile~

Question Пробиване на уши с игла

Здравейте. Преди малко си пробих ушите (на меката част) с обикновена игла за шиене. Сложих си медицински обици. Обаче ме наболява мястото, където е обицата. И на двете уши. Това нормално ли е?
    Също така искам да попитам трябват ли ми някакви мазила за по-бързо зарастване?
    Като бях в четвърти клас, имах обици, но ми се запушиха дупките, но сега наистина искам да имам пробити уши.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еми, естествено, че е нормално. Все пак си си разкъсала плътта. Мажи с физиологичен разтвор или нещо за дезинфекциране.

Абе, момиче, в 21 век живеем, не струва милиони да си пробиеу ушите в студио...Знаеш ли какви проблеми можеш да си докараш така?... Ама то направеното-направено; нормално е да те боли, спокойно Аз лично имам 4 дупки на едното ухо и не съм си ги мазала с нищо, само си минава, стига да не го дразниш като го човъркаш или го мацотиш с някви кучи лосиони

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мажи ги с физиологичен разтвор или кислородна вода. Хубаво е въртиш обицата от време на време, за да се оформи дупката.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Попитай в аптеката за някакво мазило.
    Когато си пробих ушите не ме болеше (но пък аз си ги пробих в студио...), само бяха зачервени и си взех от аптеката кремче да се мажа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на tori
    Кви кремчета, това е малка дупчица на ухото?! Физиологичен разтвор и толкова. Ако се случи така, че да има някакви инфекции - антибиотична паста от типа на Гентамицин, Банеоцин или Пантенол и толкова. Към авторката - дай да ти ударим някой юмрук и после да се чудиш що те боли. Айде помислете малко... Нормално е да боли, ти какво искаш?!

Голям фен Аватара на EternalDream
    Усещам инфекция. Мажи ги със спирт. Трябваше преди да се пробиеш да намажеш мястото със спирт, иглата да я изгориш и също да я намажеш. Стой с тези обеци повечко време - 30-40 дни.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Усещам инфекция. Мажи ги със спирт. Трябваше преди да се пробиеш да намажеш мястото със спирт, иглата да я изгориш и също да я намажеш. Стой с тези обеци повечко време - 30-40 дни.
    И откъде разбра без да си видяла?! Да не си Нострадамус? Да кажеш дали има или няма инфекция по това, че авторката я наболява е свещенна глупост. Направо къртите мифки като почнете така да плашите разбрали-недоразбрали.

Град
    Варна/Русе
    Със спирт ще стане по-зле!
    От къде разбра, че има инфекция? И аз съм си дупчила сама ушите, инфекция имах от обици, в момента от години съм със сребърни халкички и нямам проблеми!

Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    А ти отде знаеш, че е инфекция? Спряха да ме болят. И да, намазах ушите със спирт преди да си ги пробия, също така и иглата. Ще отида в аптеката в понеделник и ще попитам за физиологичен разтвор. След около две-три седмици ще ги махна и ще сложа златните халки.
    А пък с игла като че ли по-добре стана, защото два пъти съм ходила в студио и все ми се разкървяваха и от това се запушиха...
    Благодаря, че ме посъветвахте.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 04-06-2013 на 21:06

Забравих да ви попитам на колко дни трябва да чистя дупките на ушите с физиологичния разтвор? И трябва ли да махам обецата ,за да почистя мястото и после пак да я сложа?

Мега фен Аватара на tori
    Не е нужно да махаш обецата. Даже е добре въобще да не махаш обеците до зарастването. А колко време - ми не е нужно много да чистиш. Пак докато дупката се оформи и зарастне и спрат да излизат разни телестни течности.

Мега фен Аватара на ameli
    Плюнчи я на гладно, колкото и гадно да ти звучи.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Плюнчи я на гладно, колкото и гадно да ти звучи.
    И това, макар че не е особено надеждно. Но е добре, да.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Защо не се проби с абокат, като си искала да се пробиеш сама?
    ^^^
    Бургас <3

Голям фен Аватара на EternalDream
    Не знам дали има инфекция, така е. Именно - не трябва да се стига до такава. Познавам 3-4 момичета, които се пробиха така, и направиха инфекции, и предполагам, че е възможно да се случи на всеки. Не съм казала, че е станала , може да стане.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Бтв, ако си вземеш кислородна вода и всеки ден си слагаш на ушите, около дупките, без да махаш обеците - пак е готина процедура, така правих за един от пиърсингите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Махнах в събота медицинските и сложих златните ми халки. Искам да махна обеците за една нощ, за да могат ушите ми да "починат" малко. Ще могат ли да се запушат дупчиците само за една нощ?

Град
    Варна/Русе
    Няма нужда да ги махаш... И да, прясна дупка може да се запуши доста лесно..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Няма нужда да ги махаш... И да, прясна дупка може да се запуши доста лесно..
    Мдъ.
    Колкото до Eternaldream - мда, може да се инфектира, затова се прави в студио или в чиста следа. Ама никой не се замисля, а на мен ми писна да се моря - който където и както иска да се пробива. Тялото си е негово, мен няма да ме боли ако си направя нещо на пиърса.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    като бях 4-5 клас ми направиха на 2-те уши, помня че имаше риванол и някаф спирт след като ми направи дупчиците с памук и ръцете на този който ще те маже трябва да са чисти и почистени със салициев спирт ли къв беше ба ли маму.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    А и да кажа на неосведомените от 4-5 години не нося обици а съм на 20 почти и 1-та ми дупка само трябва леко да я бутна с обеца и ще се отпуши а другата вече се е запушила понеже не съм слагал там обеца от около 7 години..

Мега фен Аватара на tori
    Аха... Ами перфектно, честито да ти е. Само че недей дава акъл, при положение че дупките са нови, а не на 7 години. На едни лоубове (мекото на ушите) дупката зараства за 30-40 дни, в зависимост от организма. През това време ТРЯБВА да има обеца вътре иначе само дето се е дупчила мацката и не е особено добре да се вади тая обеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си