.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    radityly
    Guest

Exclamation Разведени родители

Моля ви кажете ми как да оцелея. Родителите ми са разведени от 6 години. Живея при мама, тя се омъжи повторно, има си и още едно дете. Той ми е полубрат и е на 2. Всеки път щом стане дума за тати се разплаквам. Той е голям мързел и мизерник. Какво да правя. Вече ще полудея у нас. ПОМОЩ!!!

Голям фен Аватара на Mladenoff
    E за 6 години поне малко от малко не си ли па свикнала ? Вече почти всяко второ семейство всъщност не е никакво семейство, щото са изпокарани и разведени.

Защо ти става толкова мъчно? Виждаш ли се с него? И наистина за 6 години, не ти ли олекна вече? Нормално е в началото да ти е малко неприятно, странно, тъжно, но 6 години са твърде много.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

radityly99
    Guest
    Ако ити сисмоя проблем ще разбереш, но у нас всеки ден става въпрос за това и вечв изтрвщявам.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Всеки човек приема нещата различно. На някои им минава по-лесно, на други не. Зависи и от пложението им в момента, кога са се разделили.
    Нещо не успях да разбера кой е мързел и мизерник. Защо не поговориш с майка ти за чувствата ти? Виждаш ли се често с баща ти? Той как се отнася с теб?
    Виаги можеш да отидеш при училищния психолог и да помолиш за съвет.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от radityly Виж мнението
    Моля ви кажете ми как да оцелея.
    Да оцелееш?
    Препоръчвам ти да пораснеш.
    Ситуацията е такава, така е трябвало да се случи, така е било най-добре. Не си на улицата, имаш си покрив над главата и хора, които се грижат за теб. По - добре вече се отърси от това минало и продължи напред. 6 години са си прекалено много и трябва вече да приемеш факта, и да свикнеш с нещата.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Всеки човек приема нещата различно. На някои им минава по-лесно, на други не. Зависи и от пложението им в момента, кога са се разделили.
    Нещо не успях да разбера кой е мързел и мизерник. Защо не поговориш с майка ти за чувствата ти? Виждаш ли се често с баща ти? Той как се отнася с теб?
    Виаги можеш да отидеш при училищния психолог и да помолиш за съвет.
    да или просто можеш да споделиш с приятел.
    Всеки го приема различно,но за 6 години сега изведнъж ли ти стана мъчно?

Майка ми ще се омъжи повторно и ще роди на някой курвар дете ли ? Нали после ще и прережа гърлото докато спи!
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Малка си още и явно ги изживяваш по-тежко нещата. Разбирам те, защото и аз като малка така ревях заради развода. След още някоя годинка ще видиш, че със сигурност решението на родителите ти е било за добро.

Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Майка ми ще се омъжи повторно и ще роди на някой курвар дете ли ? Нали после ще и прережа гърлото докато спи!
    Леке.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си