.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Явно на мен просто ми е слабост вкусът на зехтина във всичко. Дори понякога на оребрения тиган си пека тиквички, моркови и картофи като ги намазвам със зехтин преди това. Много обичам. Но май си е въпрос на вкус.

Днес ядох мноооого прекрасна марулена салата с лимони!

И плодова салатка за следобедна закуска! Ммм!М! <3

Да знаете, че чай от мента (ама билката мента, не някакви пакетчета на по 100 години) помага много на менструални болки в корема! Сетих се, защото тези дни очаквам да ми се наложи и проверих дали запасите от мента ще стигнат.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Явно на мен просто ми е слабост вкусът на зехтина във всичко. Дори понякога на оребрения тиган си пека тиквички, моркови и картофи като ги намазвам със зехтин преди това. Много обичам. Но май си е въпрос на вкус.

Днес ядох мноооого прекрасна марулена салата с лимони!

И плодова салатка за следобедна закуска! Ммм!М! <3

Да знаете, че чай от мента (ама билката мента, не някакви пакетчета на по 100 години) помага много на менструални болки в корема! Сетих се, защото тези дни очаквам да ми се наложи и проверих дали запасите от мента ще стигнат.
    Това за ментата може да е вярно, но учителката ми по биология каза, че ментата е вредна за жените. Не, че не може да си пием чай или нещо друго, но не в много големи количества и не твърде често.
    Последно редактирано от VampireLover3 : 04-09-2013 на 21:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си