- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нали не съм ку*ва?
Момиче на 21 години съм. Целувала съм се с 25-26 момчета. Правила съм свирки на 5ма и съм спала с 3ма . Започнах да правя секс на 17. Нали не съм ку*ва?
Една приятелка ми каза, че СЪМ, защото съм се целувала с толкова много момчета, но не съм правила нищо друго с повечето!
След като ти за себе си знаеш, че не си, какво те вълнува мнението на другите?! Или и ти си го задаваш тоя въпрос и затова те притеснява хорското мнение?!
Бе еби се бе, сеедно па има нещо лошо да си курва (реално погледнато).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Уау, не знаех, че и чак такива моралисти има...може би на нея не й обръщат внимание?
А ти смяташ ли, че момиче, което ти казва, че си курва може да ти е приятелка?
Ако някой ме караше да се чувствам до там некомфортно, че да започна да се съмнявам в себе си и да пускам тема за това, щях да се замисля дали е здравословно да поддържам тези взаимоотношения.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Не си курва, но очевидно не си особено умна.
Welcome to the Jungle...
E, то дали си курва не го определят бройките ти, а държанието.
Аз не го разбирам това - спала с 3, духала на 5?! Как пък правите свирки на хора, с които не спите - не мога да го разбера това поведение аз.
Така само по дадени цифри не се определя. Лично за мен, може едно момиче да е спало с 10 човека и да не е курва, а може да е спала с 1 и да е. То това е поведение, сега, ако от тези 25-6, с които си се целувала, с 4-ма(примерно) сте се натискали в рамките на седмица - ми това си е курвенско поведение.
Ти ако наистина си на 21 и не си трол, трябва да се притесняваш не дали си курва, а че си безбожно просто парче...
Абе вие всичките сте курволъци - дали по душа или по духане , ама т'ва е друга тема ...
обоснови се.
аз не съм човека, който определя.ако ти се съмняваш в себе си...лошо
maDamn
Ми то тва, дали си курва или не, според мене, се определя повече откъм държанието и поведениетоИма някви смешни пикли на по 13, които са девствени, ама се държат като курви, разбираш ли ме
А иначе самият факт, че се съмнявяш дали си курва, малко или много говори нещо
![]()
Определи за себе си собственото си поведение и причините за него.
За 4 години полов живот на едно младо момиче да си спала с 3ма според мен не е много.
Да си духала на +2ма не одобрявам и не разбирам, но е било твой избор. (не уточни дали 3 от тези 5 момчета, на които си духала са същите 3ма с които си спала)
Но да си се целувала с 25+ звучи поне според мен абсолютно много и абсолютно неприемливо.
Това е личното ми виждане, но както казах - прецени за себе си какво е довело до това.
Дали си се целувала с тях за спорта, или пияна, или на инат/бас примерно, или да дразниш някого, или от любопитство, или пък просто наистина си имала симпатии към момчето и си искала да си с него... това прецени.
Според мен определението щеше да е за теб ако обърнем малко цифрите. Давам пример- да си спала с 25-26 момчета и да си се целувала с двама
Ако сама се имаш за курва, кофти работа значи.
Интересното е, че си спала само с трима, правила си свирки на някакви, с които не си си лягала и си целувала някакви си там пък съвсем други. Да разбирам ли, че се забиваш с някакви за да се правиш на готина, ама като опре ножа в кокала... бягаш. Кофти, кофти...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Понякога завиждам на слабоумните, защото успяват да се осъмнят и в най-несъмненото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момичето има съмнения, щом пита тука някакви си в някакъв си форум, които не познава..
Какво ти дреме каква си,прави каквото ти харесва останалите само завиждат![]()
умопомрачителна мисъл просто...Какво ти дреме каква си
maDamn