- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Компаньонка
педалче даже не ти чета сакатите постове .. наясно съм че си без ръце и пишеш с краката но на мен тва не ми пука еби си майката и умри с 1 стинка в джоба ХАХАХАХ
ма не ми се обяснявай е дришло, кви пари кви 5 лева ве, имаш кора от кир на врата бе, като чуеш чугун, желязо откачаш бе цигане грипаво, 12 годишен сульо ми говори а пари където майка му още вече му слага пелени, миришеш на мляко бе гурел още главата му мека от фонтанела за пари и свирки ми говори, дейба пишлемето, тоз келеш мършав, ще ти се изхрача и ще ти рупторира далака от напрежение, пеленак, мъквай и си цокай млякото, малък сополанко, фани се със семейния бизнес да пасеш коне като ще ми говориш за пари, да го туря на леля ти черна дето продава билети за градския транспорт
риба разходих си кура в на майкати путката целия с топките ХАХХАХАХ
ей дони много поздрави от майкати дадох и 5 стинки след като ми го лигавеше цел ден аре фак офф смешник
човека риба насран ли съм ела на живо и ще те напраа насран ХАХАХАХАХ не ми се занимаа с лафове от могилино бе смешник.. само ми губиш времето насра се като видя че ти дадох точен адрес където да ти счупя кривите ръце а сега се насираш че всички го разбраха че поне като се заканваш го направи.. аз отиам да продължа напълването на устата на майкати с сперма ХАХАХА