.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Чудя може ли сънищата да са толкова релни. Снощи сънувах едни цунамита, едно чудо и дето съм бягала в съня си и съм плувала, и водата е падала върху мен, сега имам мускулна треска на краката и ръцете, и целия ми гръб е схванат...От един сън!
    Като изключим това днес съм в музикално настроение, и цял ден събирам сили за купона довечера...(mm)
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni Виж мнението
    Чудя може ли сънищата да са толкова релни. Снощи сънувах едни цунамита, едно чудо и дето съм бягала в съня си и съм плувала, и водата е падала върху мен, сега имам мускулна треска на краката и ръцете, и целия ми гръб е схванат...От един сън!
    Като изключим това днес съм в музикално настроение, и цял ден събирам сили за купона довечера...(mm)
    хаха, мен веднъж ме простреляха и се събудих със синина, която нямах предишния ден. Сега ми е смешно, ама тогава хич не ми беше яко да ме боли. ;Д

видях го днес, това е добър знак, най-накрая :Д липсваше ми и дори се притеснявах, ама като гледам е било излишно. Мисля да се връщам към тренировките, не съм оздравяла на сто процента, нооо взе да ми писва нищо да не правя, затова днес малко се поозорих.
    Тая седмица дето идва, явно ще ми е по-спокойна, но следващата... Поне е последна.
    Искам си и документите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си