- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ!
Като не те кефи, не пуши е како. От фалшива загриженост и лицемерно милосърдие, никой не печели. Ни най-малко пък ти успяваш да заблудиш нЕкой...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Сериозно ли?Защото ти си казала? Ще ме извиниш ама не може да казваш на хората какво да правят!Остави ги да си се тровят както си искат,нали не тровят теб!Аз не пуша и не пия,но не се карам на никого ако го прави.В крайна сметка то си тяхна работа!На теб не ти пречи чак толкова затова...
Имам чувството, че говоря на стена. ^^
princess_sissi, същото се отнася и за теб. ^^
Ако искам да пусна сериозна тема (а аз не искам, защото тук сте коне с капаци), изобщо няма да прилича по нищо на тази. ^^
4XCOKИ
Айди пусни сериозна тема и ми говори с факти, по каква причина мамка му, трябва да слушам теб и да спра цигарите ?
Аз ти казвам да спреш да се гримираш... айде давай. Аз казвам, че вреди на кожата ти, не изглежда яко и така.. спри. Ей тъй да те дразня ^_^
темата - майната и,ами държанието ти ? колкото и детинско да е пак е пресилено ...харесва ли ти да те държиш като префърцунена госпожица ? - ако го видиш на друг човек определено няма да ти хареса ... да,в тоя форум всички си показваме простотията на макс,никой не е кой знае колко сериозен дори и в ''сериозните'' си мнения,ама си личи,когато нещо е твърде пресилено и плаче за внимание
Ти сериозно ли О.о .. Само не ми казвай , че и секс не правиш защото го мислиш за срамно и че уважаваш тялото си (например )![]()
Какво му има на държанието ми бе, мадам? х) Като не те кефи - бий си камшика и толкоЗ.
ДОРИ да си права.. какъв е проблема? Не приемаш, че има хора, които се лигавят и се държат така? ДОРИ да го приемаш.. какво мрънкаш? Бъди си Мис Сериозност някъде другате. х)
Това ми държание кефи ли те? х)
Ако плачкам за внимание (което не е така, защото вниманието тук е равно на нищо), теб това какво те огорчава? х)
Pepes, страшна логика вадиш, чеСно. ^^
Tyler The Creator, за трети път, слънце - зЕми ми прочети пак първия пост и надникни в очевАдния му замисъл. ^^ Мога да пускам същата тема всеки ден и да съм като досаден глас по радио 'Хоризонт', разговарящ с пенсионери в 'ефир'.
4XCOKИ
Ако искаш всеки ден ми се обаждай по телефона да ми казваш да спра цигарите. Ше ти пратя една снимка с един жест който много ми се иска да ти покажа, и да си го гледкаш, да знаеш мнението ми
А ние сме коне с капаци, а аз и обяснявам, че не темата ме дразни а всичките ти превземки, тя коня без капаци, продължава да се опитва да ме обеди в няква теория и как тряа и чета поста.![]()
абе на мене ми е интересно
щом сега се държиш като детенце (не става дума конкретно за тази тема)
като си била малка как си се държала![]()
казах ти - лигавене е едно,твоето е някаква висша форма .. и не,не ми бърка в здравето твоето държание и не целях да се заяждам или да те обиждам ... беше нещо като градивна критика... и точно на мен мис сериозност ли ми казваш ? в тоя форум едно мое на 100% сериозно мнение,за което да съм мислила наистина НЯМА ... да се лигавиш и да се държиш по някакъв си твой начин - да,ама поне да не лъха на позьорщина от километри
ами това е идеята бе душааааа, как по-просто да го обясня?! :О
Tyler The Creator, прати душа, много ще си я гледам и ще й се кефя ^^
FuCKkK13, на теб е безсмислено да ти се обяснявам. ^ Не знам къде я видя тая позьорщина, след като 5 пъти казах, че темата не е сериозна, а просто да четкам такива като вас, които знам, че ще се подразните. ^
4XCOKИ
ами такава е темата, такова ми е държанието бе.. какво не разбираш? Свързани са.
Излез от кофата и тогава ми говори за позьорщина и висша лигня. Влез в секс, влез в любов, влез по другите раздели и ми покажи такива ми мнения.
Аз например мога да ти извадя 10 твои мнения, в които се държиш нападателно към всички, без да са го заслужили. Ама пиля ли ти над главата за това?
КитинкО, ти също можеш да се разровиш из другите раздели, щом ме имаш за детенце. Т.е. щом си приела това за закон, както всички останали, които не виждат по-далеч от носа си и повтарят като машини едно и също, без да си направят труда да се информират повече преди да говорят. Не казвам, че трябва да се интересувате живо от мен и особата ми във форума, а че е глупаво да дъвчете едно и също, само за да си правите вятър на устата.
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-14-2013 на 16:06
4XCOKИ
Искам(е) бой, искам(е) бой!![]()