.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 423

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Живееш в демократична държава, можеш да ми се подиграваш как ше умра на 30, т'ва гарантира ли ти на теб, че утре няма да излезеш и да те блъсне кола (да не дава Господ) и умреш на там колкото години си ? И с к'во ше ти помогне т'ва че не си пушил и пил ? Като живееш предпазливо и страхливо, т'ва не е гарант за дълголетие, както и дори и да живееш като т.нар "rockstar" ти гарантира ранна смърт. Прост пример - Ози Озбърн...
    И т'ва, че на 12-13 годишни пушат е наистина тъпо... и то вече от гангстерлък и овчо съзнание. Но аз съм долу-горе ментално здрав и зрял човек, можещ да преценява кое е зле за него и какъв риска и дали мога да си позволя да пия и да пуша Всеки се прави изборите в живота, друг е въпроса, че какъвто и избор да направиш, винаги ще има хора да ти се подиграват за него peace out broh.
    ама не приемай всичко на сериозно бе човееееек
    ест че няма да тръгна да ти се подигравам по тоя начин
    просто всичко го поехте много на вътре
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ама не приемай всичко на сериозно бе човееееек
    ест че няма да тръгна да ти се подигравам по тоя начин
    просто всичко го поехте много на вътре
    Не бе, поста е към рибаря, както пише, за т'ва почнах да говоря сериозно и с аргументи Може да се заформи интересна дискусия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си