.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^оцеля ли последните 15 минути?

Аааа не, няма да се разберем така! Да, много си го обичам и много си го уважавам, ама 'айде да си свърши и той задачката, че ме мотае вече цяла седмица и накрая ще му извия сладкото вратле, ако продължава в същия дух
    Иначе днес много социално го раздавам, вярно - via skype - но пак е нещо! :Д Надявам се нещото, планирано за следващия месец, да се осъществи, нямам търпение да го видя и него. Залипсвала ми е физиономията му и би било яко да ни посети.
    Утре - back to the uni, надявам се, че няма да съжалявам горчиво след това... Ама бих се жертвала, не съм виждала и другия от една седмица и нях нях нях. ;д
    моите момченца.. к'во ли бих правила без тях. Сега ако и момиченцатата ми вземат и се обадят, както бяха обещали, ще си легна с добро настроение.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^оцеля ли последните 15 минути?
    Учудващо и против всяка логика, и напук на всички, i survived !!!!

По темата - Доглеждам си Индиана Джоунс (че сигурно от 5 дена го гледам на полувремена, ама то така става като си пуснеш филм за "лека нощ") и си лягам. Не съм много сигурен дали утре съм на работа (трябва да проверя), ама предпочитам да се наспя за всеки случай xD. Та, гутен ви нахт !
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-14-2013 на 23:22
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си