.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Непокист.

Непокист.

Здравейте! Предварително се извинявам, ако темата не е за тук. Имам един проблем. Искам да стана непокист и да не ми пука за нищо. От най-малкото нещо страдам. Някой да ме обиди и не мога да го приживея 3 дни, а пък с по-големите неща е много по-сложно. Много ми е трудно. Връзвам се лесно и ми пука твърде много. Искам да бъда непокист, да не ми пука за нищо и да не страдам. Моля ви дайте съвети.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    непокист
    пука
    А сега открий разликите.

Няма начин да не ти пука,ако наистина държиш да се харесаш на околните. Нормално е да те дразни. Идеята е просто да не го показваш. Дори и да ти е зле, прави се че не ти пука, след време ще усетиш,че наистина няма да ти пука.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Кво ти пока?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Научи се да се харесваш, ако не се харесваш направи решение и се промени към нещо по-добро. Концентрирай се върху важните неща в живота си. Да опознаеш себе си е едно от тях, когато знаеш коя си и си щастлива с това, спираш да се връзваш на хората, защото в този момент никой няма да те познава по-добре от теб самата.

Първо се научи на правопис,
    после се чуди, как да ставаш непУкист

Е, объркала съм 1 буква без да искам и ме изкарахте нeграмотна |(

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Обърка една дума три пъти, това не е грешка по невнимание. Ставай си непУкист, като искаш, но може да ти пУка малко за правописа ти.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Chacho
    Квото и да правиш, за да не страдаш, ще се провали. Просто приеми, че страданието ще се появява и изчезва от живота ти и единствено можеш да свикнеш с мисълта, че все някога свършва и да не се впрягаш много.

Да не ти пука за нищо е признак на безотговорност и емоционална незрялост.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Просто се научи да ти пука само за наистина важните неща.

Поне според мен, нещата за които трябва да ти пука са следните, подредени по важност:
    1) Дали живота ти се движи в правилната посока
    2) Дали си здрав/а
    3) Дали най-близките ти хора са добре
    4) Какво мислят за теб хората от които зависиш (шефове, родители и т.н.)

За всичко останало - поне според мен - можеш да си позволиш да не ти пука особено. Сега ще ти обясня защо. Представи си, че някой съученик те нарече "дебела пача" (не теб конкретно, просто описвам ситуация ). Ако на теб ти пука само за четирите неща които изброих по-горе, тогава ти ще си наясно, че 1)живота ти се движи в правилната посока, тоест не си "пача" и 2)тъй-като се интересуваш от здравето си ти няма да си позволиш да бъдеш "дебела". Тоест, веднага ще си наясно, че не си "дебела пача", в резултат на което ще спре да ти пука за това. Още по-важно - хората около теб също ще видят, че не си "дебела пача" и ще застанат на твоя страна. Ако пък случайно не го направят - майната им.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Квото и да правиш, за да не страдаш, ще се провали. Просто приеми, че страданието ще се появява и изчезва от живота ти и единствено можеш да свикнеш с мисълта, че все някога свършва и да не се впрягаш много.

Да не ти пука за нищо е признак на безотговорност и емоционална незрялост.
    +1

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Айде обратно в 1-ви клас.

А по темата: Явно твърде много държиш на мнението на околните...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си