- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Човеко нищо лично но всичко което знаеш за тревата май е само от книжките a?Kак може без дори да си пробвал да говориш такива простотии,все едно да прочетеш 2 учебника по авиация и да ми претендираш че можеш да летиш без задника ти да е стъпвал в самолет...
едното какво общо има с другото
ти да не мислиш че пушат 24/7
ма той може и да пуши и да си прави лицевите ако иска
че даже ако иска и едновременно ще ги прави свете неща ахаха
смешното е че сам казваш че не си опитвал и не знаеш какво е и в същото време отричаш това че на някой може да им харесва![]()
Не човеко ти просто си хейтър незнаещ кво говори,така и така не ми даде доказателство че е вредна и не лекува а аз ти пратих статии и материали(на които ти не вярваш,щото си по начетен от тея дето са ги писали).... Казах ти,претендираш че си много начетен и знаеш много,че си изчел повече от цялото ти семейство.... но освен фукни не чух никви научни факти за вредата от тревата...
Много обичам обаче да водя тия разговори навън. Щото тука е ясно каква ми е позицията, знаят че пуша и са с предубеждения. В живота съм забелязал, че ако не кажа за тревата или не ме видят да припалвам цигара, си живеят с месеци или години заблуда, че аз такова нещо не лизвам, щото не им се връзвам с представата за тревоман.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А учените от Харвадския университет които са доказали че THC убива раковите клетки и че намалява способноста на рака да се разпространява... или всички лъжат и само ти знаеш коварната истина
А на тебе кефят ли ти се, като им кажеш, че храниш непознати във форум за тинейджъри, щото имаш непреодолимата нужда да се докажеш пред себе си, че си качествена стока, а всъщност пет пари не даваш кой-колко сиво има в главата си и постовете ти откакто прописа тук са си чиста доза позьорщина? Айде не се прави на света вода ненапита. Можеш да си злословиш за морала и културата на обществото, ма си не по-малка утайка от мнозинството хора, които адресираш.
И в тоя ред на мисли, пуша трева, ма не си давам от парите за салам, щото съм имал акъл, хванал съм си платежна работа по тая причина и ми стигат за всичко. Ти къде доказа твоя капацитет? В МУ, дето познавам повече тревомани, отколкото ти познаваш въобще състуденти там ли? Голяма летва..
Ма интересно че като му обясниш някой неща и млъква и се хваща за друг![]()
Аз не го видях едно нещо да обесни като хората,нито да ми отговори на един въпрос поне