.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 882

Hybrid View

Banned
    Ами както казах съм 183см и 93кг, а и във фитнеса няма пътечки над 80кг, защото само момичета посещават този вид зала. Опитах да ползвам въже за скачане, като вид кардио или да се изпотя малко, но не му знам техниката и се отказах...Неискам да ставам някакъв нацепеняк, големяга, напомпана горила... не ми се ще това повече към релефа се целя аз. Както казах и по горе за около 8 месеца дали ще сваля ? И ако да колко...КАЖЕТЕ ПРОСТО КОЛКО Г/Д, А НЕ "ТРЕНИРАЙ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ"...ОРЕЛЕФЕНО НЕЩО ?!!? ДА/НЕ и пак казвам Г/Д. Като ми кажете даже повече ще се мотивирам...Ето пак питам на 183см 93кг колко ще стана ? И разбира се некви плочки-млочки ще има ли ? Немога да сменям нищо по програма която вече съм започнал.... след 1 месец ще питам този на бара, дали е инструктор незнам, но си е набит и здравичък за новата ми програма.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koibehaz Виж мнението
    Ами както казах съм 183см и 93кг, а и във фитнеса няма пътечки над 80кг, защото само момичета посещават този вид зала. Опитах да ползвам въже за скачане, като вид кардио или да се изпотя малко, но не му знам техниката и се отказах...Неискам да ставам някакъв нацепеняк, големяга, напомпана горила... не ми се ще това повече към релефа се целя аз. Както казах и по горе за около 8 месеца дали ще сваля ? И ако да колко...КАЖЕТЕ ПРОСТО КОЛКО Г/Д, А НЕ "ТРЕНИРАЙ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ"...ОРЕЛЕФЕНО НЕЩО ?!!? ДА/НЕ и пак казвам Г/Д. Като ми кажете даже повече ще се мотивирам...Ето пак питам на 183см 93кг колко ще стана ? И разбира се некви плочки-млочки ще има ли ? Немога да сменям нищо по програма която вече съм започнал.... след 1 месец ще питам този на бара, дали е инструктор незнам, но си е набит и здравичък за новата ми програма.
    Истинските резултати идват след поне първата година и то ако се интересуваш достатъчно и експериментираш с прочетеното и си добиеш собствен опит в тренировките и хранителния режим.

Цитирай Първоначално написано от koibehaz Виж мнението
    Неискам да ставам някакъв нацепеняк, големяга, напомпана горила... не ми се ще това повече към релефа се целя аз.
    тоя релеф откъде ще дойде като нямаш маса? Или искаш като масовите "готЕни момчета" с плочките и 20 см ръце и несъществуващи гърди. Хубаво се интересуваш, ама в този спорт е по-добре сам да пробваш да видиш какво работи. Още си в началото, тренирай здраво, яж достатъчно, спи 8+ часа и недей му мисли толкова много.

п.с ся гледам на тебе зора май ти е в програмата, в интернет е пълно с програми, недей се оставя на "набития инструктор". Все повече се убеждавам, че размера не означава непременно знание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си