Цитирай Първоначално написано от dread88 Виж мнението
През цялото време всички четем колко си бил учил и колко си бил умен и кво ли още не,само с това парадираш.Ама истината е че май никой от тука не ти се кефи нещо и така като гледам бая те хранят другите.Имаш самочуствие в повече,дреме ми на кура къф си и кво си учил,един интелигентен човек няма да парадира с това постоянно и да го изтъква нон стоп.Да хвалиш се всички го виждаме,да имаш голямо самочуствие и това всички го виждаме,ако не ми вярваш препрочети си коментарите.Назубрил си нещо и се мислиш за много умен,на 100% съм сигурен че нямаш никакъв житейски опит,самите ти коментари са еднообразни,празни и лишени от какъфто и да е смисъл...
ти ме питаш после се правиш на пекан тука,не те интересувало,отдавна се изчерпахте в тая тема и ти като рагиола нямаш какво да кажеш вече и започваш да дълбаеш в личния ми живот,защото не можеш да се аргументираш по темата с тревата.

Интересувате се защо съм тооооолкова велик,като обясня,дигате ръце и се жалваш тука как не ти пукало.

Нека ме хранат,аз нямам проблем,мога точно с едно изречение да пратя всеки един от тоя форум в мезозойската ера да пали огън с пръчки и да яде корени