- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Златен талон
Имам няколко питания понеже в последните години всяка година всичко менят и незнаеш какво що е. Таа 5 или 7 години бяха последно периода в който,ако нямаш акт можеш да вземеш златен талон? Другото,което ме интересува е как можеш да получиш златен талон, смисъл такъв, ако имаш акт(ове) преди и са минали 5/7 години можеш ли да вземеш такъв талон, а и точките в талона играят ли роля? Днеска спорех ме с едни приятели та всеки различно казва и си държи на теорията и затова правя темата.
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
6 години е душа, без нарушение,ама съвет - не го прави. Тва,че веднъж ще те спаси от неспиране на стоп или преминаване на червно...няма кой знае какъв ефект. Толкова са разправии,дядо ми 3 пъти се влачи до Пловдив , за да си го изкара и накрая кво...същия кат' стария,ама оранжев![]()
maDamn
Този талон си има предимствата. Не е само за пред КАТ. Съвсем по друг начин гледат на такъв талон, когато поискаш да вземеш кола за тест драйв или под наем.
Аз както имам книжка,ама нямам кола,мога да си дочакам и 10 златни талона...![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Нали,Пифи, аз толкова рядко карам , че ...като нищо.
maDamn