.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Направи услуга на човечеството и никога не превеждай изрази/изречения с Гугъл Транслейт. Трагично е. Само за отделни думи става.
    И научи английски, не си толкова дърт, че да не можеш.

Чувствам се приятно, нещо никак не ми се ходи на даскало, а трябва... Последен ден и после 4 дни ще се размаааажа от кеф <3
    Днес един съученик ми съобщи най-най-хубавата новина в дългосрочен план! Имам бая хора да черпя!
    1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
    2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
    3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем.
    DisappointedDreamer няма да се повтарям.
    Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона си Оценявам го де.

Иначе по темата.
    Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-17-2013 на 08:33
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
    2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
    3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем.
    DisappointedDreamer няма да се повтарям.
    Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона си Оценявам го де.

Иначе по темата.
    Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.
    Кво се обясняваш толкова?

Чувствам се разложено.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Кво се обясняваш толкова?
    !?

Аз съм добре, времето е не перфектно, мииииии....нямам думи. Обожавам жегата.
    А след малко хапвам и отивам у Коси (г-жата по БЕЛ) да проверяваме матури заедно
    :3

Той ме зарадва вчера малко поне и после ме издразни, но зарадваното ми е по-важно.
    обич <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си