.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Как така какво разбрах? Като език или от смисъла на книгата? Ако е за първото - всичко, тя е на доста лесен английски (неадаптирана версия, дори не знам друга дали има). Ако е за второто - още съм в самото начало, на шеста глава съм. Иначе доколкото знам се разправя за някакъв педофил, някой ми беше казал, че това е най-гнусната книга, която е чел (възможно е да бъркам, може и да е ставало въпрос за друга книга) и ми стана интересно, защото аз такива книги много харесвам, пък и много обичам да експериментирам. Та засега доста ми харесва, особено начинът, по който започва - паралелно се развиват две истроии, само дето report-а доста бързо свърши и сега май почва само за Кафка да пише, пък другата история ще се намеси после. Чакам с нетърпение да разбера.
    Само ако може да ми кажеш, явно си я чела - разбира ли се накрая от какво са припаднали? (само с да или не, не ми спойлвай от самата история ;д)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ам, едит 3: вдъхнових се. Не я чети книгата, защото цитирам:

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Иначе доколкото знам се разправя за някакъв педофил, някой ми беше казал, че това е най-гнусната книга, която е чел аз такива книги много харесвам
    Наистина си личи отдалеч, че си 14 годишно и изобщо не си "зряло". Съжалявам, ама :с. Няма да разбереш нищо от книгата, защото тръгваш с такава грешна нагласа. Книгата е, когато я свършиш, ще бъде просто изречение свързани по смисъл, но не и в контекст. Всичко ще ти е каша. Авторът използва толкова много символика, митология и части от културата, че свят ще ти се завие. Разочаровах се след като прочетох цитирания от мен твой пост.
    Тази книга не трябва да попада в ръце управлявани от такива умове. Имам толкова много въпроси и теории, които искам да дискутирам с някого около смисъла на тази книга; искам да я прочета 2-ри път, но в момента един съученик я чете иии. Блях. Единственото, която разбрах е, че книгата говори за това как не можеш да избягаш от отговорностите си, от семейството си и най-вече от съдбата си. Оттам нататък всичко ми е тъмна Индия, мътни води, мрак, пещера, гняв.

Книгата не е гнусна. Учудвам се как можеш дори да кажеш "аз такива много харесвам". Ъх, пропиляваш си мислите/енергията/времето.

Ох.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си