- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта е като табу за мен.
Здравейте на всички, искам да споделя с вас нещо, което мен много ме измъчва вече.
Момиче съм и съм на 22 години, от няколко години се опитвам да си харесам партньор с когото бих се обвързала сериозно и почти не се получава. за 3 години единствено 2 момчета са ми направили по-силно впечатление и когато си помисля, че това е човекът, то именно тези момчета не ми обръщат внимание, или поне не това внимание, което аз искам. Това прекалено много започва да ми тежи, чувствам се непълноценна, подтисната, самочувствието ми се срива и все повече започвам да се чувствам непривлекателна и да се питам какво ми има, че не мога да задържа вниманието на мъжете, които харесвам. Отегчена съм от дискотеките, флиртовете, досадните тривиални свалки и елементарни мъже, които се въртят около мен, като че ли обаче съм магнит за тях... Чела съм много теми свързани с това, че доста привлекателни момичета имат именно този проблем със самотата, но ми се иска все пак да знам защо се получава така...
Да, утешавай се с това, че си привлекателна.
Хващаш се като удавник за сламка за всяко момче, това не е никак привлекателно.
това къде го прочете?:Д
по темата: съгласна съм с Амели, но и това не е достатъчно. понякога просто не срещаш хора, с които би видяла общо бъдеще. проблемът идва тогава, когато това, което очакваш от Човека, е... неосъществимо. и, не, това не са твърде високи очаквания, а... намечтаване; дай шанс на момчетата в периферията, дори да не те привлича кой знае колко силно физически или на пръв поглед да не го намираш за особено интересен, просто провери дали наистина е така. да разчиташ на първия поглед, звездички, роящи се сърчица, сърцебиене, потене и други физиологически процеси... е, ако не друго, незряло;
успех! стискам ти палци!![]()
Защо? Аз пък имам нужда от това. Защото ако ми липсва, все едно съм излязла с някой на кафе и обсъждаме времето..
По тамата:
и на мен ми се лепят някви тъпанари (дали пряко или косвено), ама съвсем не мисля, че ако бях сама и привлекателна, нямаше да мога да си 'намеря' моето момченце.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
сигурно защото си го намерила:Д
//а сексуалното привличане далеч не е най-важното, нито пък достатъчно за основа на връзка, каквато авторката твърди, че иска да има;
Пинко пак сипва да има ;д
И в крайна сметка какво търсиш - интелект, визия, поведение ? Близост всеки може да ти даде, стига да получава същото отсреща. Дали проблемът не е в теб и твоите очаквания, които се отразяват върху поведението ти спрямо потенциалните ти партньори ?но ми се иска все пак да знам защо се получава така...
Ха, и аз хейтнах. Здраве да е.