.

Виж резултатите на анкетата: Къде ще кандидатствате след 7. клас?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Езикова гимназия

14 70,00%
  • Професионална гимназия

2 10,00%
  • Частно училище

0 0%
  • Математическа гимназия

3 15,00%
  • Друго

1 5,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Здравейте. Иска ми се да кандидатствам за паралелка с японски език, като за най-добър вариант си избрах 18 СОУ, но има доста противоречиви мнения за него. Явно не се набляга много на английския, което също е важно за мен.
    Ще може ли някой да даде мнение, по възможност от личен опит, за училището и по-конкретно паралелката с първи японски език?
    И другият ми въпрос. Има ли паралелка с първи английски и втори японски в някое училище?

Цитирай Първоначално написано от mgdream Виж мнението
    Здравейте. Иска ми се да кандидатствам за паралелка с японски език, като за най-добър вариант си избрах 18 СОУ, но има доста противоречиви мнения за него. Явно не се набляга много на английския, което също е важно за мен.
    Ще може ли някой да даде мнение, по възможност от личен опит, за училището и по-конкретно паралелката с първи японски език?
    И другият ми въпрос. Има ли паралелка с първи английски и втори японски в някое училище?
    ЛС.

Цитирай Първоначално написано от mgdream Виж мнението
    аз уча там пиши на лично и ще ти дам МНООООГООО информация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си