- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Исках само да почивам.. А сега във почивката си незнам какво да правя..не ми се занимава с лайненца и използвачи.. Най-харабията е да си седя на компа да си пия бира и да намеря кой тъпак да изтрияверно мн са прости ама к'во да се прави.. кат имаш ши смучат кат кажеш че нямаш та оставят. Това му е хубавото на приятелството , че можеш да заебеш всеки когато пожелаеш ;p охх и утре почивка след туй 2 дена ши ми е тшк ама поне знам че ще почивам по често
![]()
Беше ми хубаво,ама есте успяха да го преебат![]()
maDamn
Ох,пращам списъка, душа...
maDamn
Пис-на ми да кашлямммммммммм!!! Вече една седмица мина! Побърквам се, искам да си отрежа гърлото. Ебаси вируса, ебаси чудото и нищо, нищичко не помага!
Айде и аз да споделя. Много добре ми мина дяна, доволен съм от работата, която свърших днес а тя хич не беше малко. Не, че се оплаквам де :д След малко си лягам да почивам, че утре пак ме чакат задължения а и задачи по висша математика трябва да решавам. Искам по бързо да идват почивните дни, че да се запътя към балкана, да си почина едно хубаво![]()
Имах мега якият денСамо хубави емоции и хора покрай мен.
Изморена съм много, и ми се спи като на куче. Тегля си един душ и лягам да спя. Утре университета ще ме прощава![]()
Един проблем да реша, то друг ще се появи...
Утре съм си сама и ще изкуфявам. Вече мога да дишам и да говоря разбираемо с моя си глас, значи няма да е зле да поизляза с компанията за тичане. Ще разпукам малко кокалите. Ще го питам и дали няма да му е проблем да ми остави кучето, та да си имам компания за разходки. Въобще не ми се седи повече у дома. Всички са болни и ме лъхва усещането за болница покрай тези лекарства, носни кърпички, кашлица, кихане... Гадост.
И спря да се върти за миг земята..
Скучно ми е, а имам толкова много неща за правене, обаче и ме мързи и нищо не ми се започва. Остана ми само още една седмица и свършвам семестъра. После само още 4 местъра (2 годинки) и няма повече![]()
И по - добре съм бил. Поне днес е петък. Ще видим какво ще става.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Очертава ми се хубав уикенд. Дано днешния ден е ползотворен, да не си развалям настроението за събота и неделя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Емоционално изтощена. Искам да се вмъкна в леглото и да си уча биологията. С никой не искам да контактувам.
Страх меписна ми от този тормоз
Искам да е утре и да си видя момчето
Искам да се махам от тука и да си отида в Германия
Страхувам се нещо да не ми направят![]()
Успях да поспя, поне това.
Чувствам се доволна всъщност.
Успях да си свърша нещата за седмицата и то бая добре.
И сега имам нужда от един мързелив ден, такъв в който да не пипна нищо и да лежа цял ден.
Освен, че трябва да почистя и евентуално някаква вечеря да направя после, смятам, че този ден ще е днес...
И нещата с работата се получават по-рано от очаквано, но и за това съм доволна.
Йей..
Лекичко така се връщам от спортен празник, отнесохме всичкитака яко набрах на първи пост ,че душичките нямаше нужда да се пънат повече
Че и медал си имам, аз...
не може да е ...
Ох, после искам и него да го видя, дано ,дано!!!
maDamn
Днес сънувах,че съм с баща ми на някакво място дето продават подложки за компютърни мишки.Разглеждахме ги и си взехме,но докато търговеца се обърна баща ми взе един огромен куп и си ги открадна.После из пътя ми се хвалеше и се радваше пък аз нещо го корех.
В съновника това го тълкуват по следният начин: КРАДЕЦ, КРАЖБА,КРАДЕШ- ли насън, наяве ще страдаш или ще тъгуваш. Друг ако е крадец, предстои ти любовно приключение.
Но пък ми е малко трудно да повярвам,че може да ми предстои любовно приключение точно на мен и то в скоро време...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тъжно ми е. И изнервено. И не ми се говори с никой.. и липсващо ; (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много депресарски ден. Знаех си, че вчера не трябваше да се събирам с колегите в кръчмата.. аз съм динамит! Зареден с енергия! Гледай ме как избухвам!
Връщам се в черното.
Лягам си.
Нямаше ме много време,
радвам се да се върна.
Да, аз се освобождавам от примката,
заради която бездействах.
Продължавам да гледам към небето,
защото това ме прави щастлив.
Забрави за катафалката –
аз съм безсмъртен!
Имам девет живота и котешки очи.
Използвам всеки един от тях и тичам диво.
Днес съм доста по-добре. Нямам търпение да отида в залата. Побърках се тия дни вкъщи.
Парите създават толкова хубав шум в личния живот,че няма никакво място за лошо настроение каквото и да става!!!!!!!!!!!!
Имунизират те някак си...
Изморена, отпаднала. Искам той да се върне вече, а до четвъртък има ооооще време ;/
Явно няма да се видим...again
нишо ново под слънцето.
Много се дразня , деа...и ме боли глава, не ми се обажда...абе дееа и смотаната история,писва ми...искам си гоо.
maDamn