.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Хубава темичка, как не съм я видяла
    Ще се включа по някое време с отзиви, ама не сега, че съм многословна обикновено )

А ако може някой да ми препоръча книга (на английски автор, т.е. не искам да е превод) на хубав, богат английски, ще е хубаво също

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Хубава темичка, как не съм я видяла?!
    И аз съм от разсеяните явно ;; също по някое време ще се включа по-задълбочено.
    Чели ли сте нещо на Макс Фриш? Запозната съм само с част от есеистиката, ама е страхотен и определено при първа възможност ще се пренасоча към романите му. Последно четох "Бурлеска".
    Последно редактирано от paradosou : 04-19-2013 на 21:56

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    И аз съм от разсеяните явно ;; също по някое време ще се включа по-задълбочено.
    Чели ли сте нещо на Макс Фриш? Запозната съм само с част от есеистиката, ама е страхотен и определено при първа възможност ще се пренасоча към романите му. Последно четох "Бурлеска".
    Да, аз съм чела Andorra i Homo Faber, като под 'чела' разбирай 'беше ни в задължителния материал'. Хомо Фабер не е лошо като идея, но аз лично, ако имам избор дали да ги прочета, бих отделила това време за други книги.

Дриймър, художествена литература искам, да няма мотиви за война (не ги харесвам). По принцип просто харесвам книги 'в оригинал', така да се каже, макар че ми е пределно ясно, че класиките (особено) са преведени адски добре, но това ми е проблем в нагласата просто, не е толкова реузлтат от кофти опит или нещо друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си