.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Неща, които винаги ще са модерни (според мен):
    1. Вечерна обикновена черна/червена рокля.
    2. Кожено/дънкено яке
    3. Кецове (all star - обикновена марка) - взимаш си два чифта в цветове, които можеш да съчетаваш с дрехите си и готово.
    4. Къси дънкови гащи - лесни са за съчетание, обикновен лежерен стил.
    5. Изчистени тениски/потници. Винаги може да ги сложиш под якето и с едно дълго колие да си паснат.
    6. Сандали. Не знам има ли такова нещо като модерни сандали. На мен примерно не ми харесват с дървени или конопени орнаменти, абе най-обикновените понякога са най-хубави.
    7. Кожена дамска раничка - отива си със всичко, не е кичозна като някой лачени чанти примерно.

За друго ако се сетя ще пиша. Общо взето писах неща, които нося още от училищните си години. Имам раница и дрехи, които още нося, а съм ги взимала в осми клас, което е преди осем години :Д
    Това са добри идеи но като нямаш пари си за никъде аз търся лесен начин за модерни дрешки затова създадох тази темичка!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от _sLaDuRaNa_ Виж мнението
    Това са добри идеи но като нямаш пари си за никъде аз търся лесен начин за модерни дрешки затова създадох тази темичка!
    Купи си някои основни неща, пази си ги и винаги ще имаш какво да облечеш. Не си купувай неща, които могат да се носят само по повод.
    Най-простите неща, които казах примерно дънкови къси гащи - правят се много лесно от стари дънки, переш ги в белина, накъсваш и воала. Старо дънково яке от майка ти примерно - правиш си го на елече и т.н.
    Просто не си купувай моменти неща, които смяташ че няма да ти влезнат в употреба и няма да ги носиш след 2-3 години

kikiki
    Guest
    https://www.facebook.com/DressMeBG?fref=ts Ние ще ви помогнем да бздете модерни

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kikiki Виж мнението
    https://www.facebook.com/DressMeBG?fref=ts Ние ще ви помогнем да бздете модерни
    Тук не е място за реклами.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си