.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Моля помогнете!!..Обичам го !!

Бях на зелено училище и там се запознах с едно момче.Към него първоначално изпитвах симпатии,но после започнах да го харесвам толкова много че всеки който видя ми прилича на него(даже котката ми която толкова много я обичам ми прилича на него) и искам всяка минута да съм с него.Опитах да разбера дали ме харесва за да знам какво да правя,питах мой близки приятелки от неговия клас,който казват,че той се държи толкова мило само с мен и за тва си помислих че може би изпитва нещо,но не е като другите момчета да се пробва непрекъснато да е до мен или да общуваме,сега незнам дали изпитва нещо или не,но се оказа че той обшува рядко с тях.Други мой приятелки казват че сме идеалната двойка и ме съветват да работя по въпроса.Проблема е че след зелено всички се забравяме.И незнам ,,Как да разбера дали ме харесва?'' и ,,Как да направя такаче да се сближим,защото той е срамежлив и трябва аз да направя нещо,колкото и малко?''С него сме имали много хубави моменти заедно :седяла съм донего докато играеше белот,питаше ме коя карта да хвърли и т.н.....Помогнете ми моля някой незнаят колко е гадно да харесваш някой да сте си прекарвали страхотно и да знаеш че повече няма да общувате

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от EmonaVasileva Виж мнението
    седяла съм донего докато играеше белот,питаше ме коя карта да хвърли и т.н...
    Много е сладко, че се радваш на такива неща..

Няма ли начин да му намериш ФБ, скайп, нещо..? Може и да е тъпо, но все е нещо.. А ако вече ги имаш (понеже не разбрах).. защо не му намекнеш нещо повече?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ми например можеш мноого случайно да се запишеш там където той тренира или ходи на уроци. След тва предполагам си знаеш работата.. А ако не е записан никъде Фейсбук ще се справи със първите стъпки

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Много е сладко, че се радваш на такива неща..

Няма ли начин да му намериш ФБ, скайп, нещо..? Може и да е тъпо, но все е нещо.. А ако вече ги имаш (понеже не разбрах).. защо не му намекнеш нещо повече?
    emi Imam mu facebooka,no az neznam kak da go zagovorq i na kakva tema

Цитирай Първоначално написано от wanq1998 Виж мнението
    Ми например можеш мноого случайно да се запишеш там където той тренира или ходи на уроци.
    Tova e dobro,mnogo dobro.No az nemoga da go zagovorq,neznam kak

СЪЩОТО СЕ СЛУЧИ С МЕН! Влюбих се в едно момче... Бяхме на екскурзия.. Бяхме компания с момичета и момчета играхме на истина и придизвикателство и ни накараха да се целунем! (няколко пъти) Странно е защото първо се целунахме после станахме най-добри приятели (радвам се че го целунах защото в началото ме беше много срам защото не бях целувала момче... След това компанията от екскурзията спряхме да излизаме но с това момче продължаваме да си пишем ) Съвет: Вярвай в себе си! Допреди 6 месеца не бих смятала че ще се сближим толкова но ето случи се !! Късмет!! И както казват - Риск печели, риск губи!

И както казват - Риск печели, риск губи! [/QUOTE] също така казват и:очаквай неочакваното и неочаквай очакваното
    (но незнам какво да правя)

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Авторке на колко години си ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Авторке на колко години си ?
    imali znachenie ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ами щом питам дали има О_О -__-
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от EmonaVasileva Виж мнението
    Tova e dobro,mnogo dobro.No az nemoga da go zagovorq,neznam kak
    ако е на волей или нещо свързано с топка мноого "случайно" го удари с топката. след тва му се извиняваш заговаряте се и така. и не забравяй, че през цялото време трябва да си вярваш. Отиваш при него с нагласата, че си най-готината кака в радиус от 100км. Усмихваш се. Дръж се като приятел, иначе ако още в началото му се лепнеш, съм сигурна, че ще му стане неприятно. успех!
    Последно редактирано от wanq1998 : 04-23-2013 на 14:25

Кажи му директно в очите за ко иде реч.Живота е много кратък за увъртаници и мишкиране.

Супер фен Аватара на tireheb
    щом му трябва помощ за да избере коя карта да хвърли като играе белот, значи не е мъж на място

Ако профилът ти не лъже си на 13 години. Знам я тази история "зелено училище" и после по живо по здраво. Щом имаш ФБ-то му започни от малкото - Здравей, как си и тн. Предполагам, че ще можеш да навържеш разговора от думите му ( освен ако не е от пичовете дето отговарят с две думи ), не знам колко сте се опознали на почивката обаче просто подхвърляй общи теми - каква музика слуша, да ти прати нещо; занимава ли се с някакъв спорт, откога; и тн. И най-важното - абстрахирай се, че е момче, че е момчето, което ХАРЕСВАШ, защото това те панира.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си