Охх тая тема е дъвкана хиляди пъти и с приятелки сме я обсъждали и мяли до безкрайност . Истината е , че аз съм твърдо против това след като имаш гадже да си седиш залепен до него постоянно тъпо и скучно и най-веч бързо си омръзвате . За мен и момчето и момичето ако ще и от годин да са зедно са две отделни личности и всеки един от тях има нужда се излезне и разпусне без другият

Питанката е следната - трябва ли гаджето ви да познава приятелите ви, вие трябва ли да познавате неговите/нейните?

1Познавам само най-близките му приятели а той мойте . Не съм длъжна ,нито ми е длъжен да ме запознава или аз него с разни познати .

2Доколко е определящо дали Иванчо познава приятелите на Марийка и обратно? В смисъл.. влияе ли по някакъв начин на връзката им ако всеки е просто любезен с приятелите на другия като се засекат по улиците но нищо повече? В смисъл... знаят се по имена и физиономии, ако се засекат в бара/на улицата/в кафето ще си кажат две приказки... и толкова. Без да има някакво допълнително по дълбоко обвързване, и без да се търсят по някакви други поводи.

Не няма нито аз съм длъжна нито пък той е длъжен да се държи добре с компанията на другият . Негово право е да не харесва моите приятели и обратното .

Задължително ли е Иванчо да харесва приятелите на Марийка и защо настава проблем ако това не е така? И преди да сте ме хвърлили на акулите нека поясня. Задължително ли е Иванчо да се чувства комфортно и на място сред приятелите на Марийка, и какво се случва ако това не е така? При все че Иванчо лоша дума не е казал за никой.. просто.. средата не му допада, но няма никакъв проблем Марийка да се вижда с тях. Толкова жизнено важно ли е ако Иванчо не излиза с нейните приятели, но не прави проблем ако Марийка си излиза, не ги обижда по никакъв начин и ще бъде любезен ако се засече на улицата с тях? С какво нежеланието на Иванчо да се вижда с приятелите на Марийка, ако приемем че той ги познава, е толкова жестоко провинение и защо винаги се стига до дилемата - аз или те?

И двата с гаджето ми сме доста либерални в това отшение и двамата си имаме компании и да излизали сме общо всичките но това че аз съм предпочела да се видя с моята компания или той с неговите за по бира няма никакъв проблем . Иначе има приятели който той не харесва и много пъти ми е го казвал тях нито ги белези нито ги има за 2 стотинки . Но да спра да контактувам с тях никога не ми е казвал .Аз също не харесвам много от неговите приятели ама не съм си и помисляла да му пиля на главата да ги зарязва .

4. А какъв е проблема ако Иванчо излиза с приятелКИ на Марийка без нея?

Ами ако става дума за много близка приятелка нямам против иначе Да има проблем и то сериозен

6. А какво се случва ако групата на Марийка учтиво избягва Иванчо и няма желание да излизат заедно?

Не се събират и не излизат заедно не е кой знае каква болка за умиране .

. Какво се случва при раздяла на Иванчо и Марийка? Как ще стане работата с общите приятели?

Продължаме да сме приятели . Те са общи приятели а не мой ил негови.