.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3458

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Изтъркахте се прекалено много вече. Подкрепям Зайка и щом си е направила татуировка - нейна си работа. И щом най-вече, че означава нещо за нея, искате или не - това е вече част от живота и, на нейното си тяло е.......вас не ви бърка. Б*си ограничените хора......
    точно това се опитвам да обясня и аз през цялото време.

не ме разбирайте погрешно - не че не нося на критики, просто вие се опитвате да си наложите мнението, един вид ако има едно лесно аз да 'призная', че вие сте правите, просто да се забележи че вие сте големите моралисти и че винаги на вас всичко ви е перфектно. и в същото време на вас (да, визирам някого) като ви кажат нещо на криво за външния ви вид или за каквото и да било се започва със заяждане, с 'да съм те питала' и т.н. по тая логика и аз вас не съм ви питала, ама можете да си отваряте устата, нали?
    и държа да отбележа, че не говоря за всички като цяло. който трябва, ще се познае :3 хаха

http://prikachi.com/images/406/6114406u.jpg

едит: двоен пост, извинявам се
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Какво ти пише на бельото ?

http://ask.fm/SomeRandomNerd/answer/22091241383

Това е за всички споменаващи годините на зайчето, да видят и по-зле.
    Последно редактирано от papugai : 04-23-2013 на 21:34

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

разбираш,че тази иронизира изключително много,нали?

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    разбираш,че тази иронизира изключително много,нали?
    Всъщност слушах само този клип до момента, в който каза, че е нейна работа дали се снима по цици.
    След това набързо превъртях останалите, за да видя, че цици няма.
    Защо си мислиш, че мнението на някой казано в нета ме интерсува, да се забавляват, децата това правят.

anonymous708973
    Guest

Мадама иронизира много яко, изобщо не ти е уместен примерът.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мадама иронизира много яко, изобщо не ти е уместен примерът.
    За теб може да е 'яко' , но за мен е смешна детска простотия, а да ми обясняваш, че нямало връзка със заячка е също толкова уместно.
    Ти сигурно си мислиш, че тя тук пише серизно и не се бъзика с всички малоумници.

Ти сигурно си мислиш, че тя тук пише серизно и не се бъзика с всички малоумници.
    и тва го има :з

Siiisss мдае, бавна съм аз. кой е казал, че не съм ? ;д
    и колко трябва да си забила да не се досетиш, че имам родители, които са ми ги дали тези пари, примерно?

Ама аз не се чудя с какви пари си си направила татуировката, а ако вашите не ти бяха дали от къде щеше да ги извадиш, понеже някъде беше казала, че ако не ти бяха дали сама ще си ги набавиш. Просто не ми е ясно от къде може 14 годично дете да си набави 100 лева без помощта на родител? understand? Стига се прави на много не-забила.

Цитирай Първоначално написано от Siiisss Виж мнението
    Ама аз не се чудя с какви пари си си направила татуировката, а ако вашите не ти бяха дали от къде щеше да ги извадиш, понеже някъде беше казала, че ако не ти бяха дали сама ще си ги набавиш. Просто не ми е ясно от къде може 14 годично дете да си набави 100 лева без помощта на родител? understand? Стига се прави на много не-забила.
    ми ти не каза кво имаш предвид, че даже и ми се и обясни, че не можеш да следиш всичко, което съм написала. Аз откъде да знам кое си прочела и кое не?
    И дотук с 'прожекцията' , няма да се обяснявам за такива работи.

anonymous708973
    Guest
    За теб може да е 'яко' , но за мен е смешна детска простотия, а да ми обясняваш, че нямало връзка със заячка е също толкова уместно.
    яко=здраво, силно в случая.

О, Зайка пише сериозно с още по-сериозната цел да привлече внимание, четка й се егото и няма сила, която да ме убеди в противното.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    яко=здраво, силно в случая.

О, Зайка пише сериозно с още по-сериозната цел да привлече внимание, четка й се егото и няма сила, която да ме убеди в противното.
    Ти трябва да си поредната заблудена овца, която смята, че от коментарите на някой е способна да си извади изводи за него. Това е нет, всеки лъже, всеки добавя по нещо, всеки фантазира, но само ти си способна да различиш истината.

Супер фен Аватара на cweeet
    Ти трябва да си поредната заблудена овца, която смята, че от коментарите на някой е способна да си извади изводи за него. Това е нет, всеки лъже, всеки добавя по нещо, всеки фантазира, но само ти си способна да различиш истината.
    еми в случая,когато коментарите са на 14-годишна 'мадама' с очевидно доста плоско и повърхностно мислене, демонстрираща го вече близо половин година(? не знам точно кога ми направи впечатление); притежаваща абсолютно един и същ модел на поведение, който си личи във всеки пост; която си направи татуировка с цветенца и пеперудки и думичката ''фейт'' на ханша; пуши трева и си снима очите след това, еми да, мисля,че съм абсолютно съгласна с Пантерата.
    Прав си и ти, но в случая, не да я обидя, но е прекалено малка и ''плоска'', че да измисли някаква схема, някакъв модел на поведение, разминаващ се от нейния действителен с цел уж да заблуждава някой.

едит: иначе общо взето на абсолютно никой не му пука за на зайката татуировката,освен на нея самата, просто хората обичат да осъждат и коментират ;>
    Последно редактирано от cweeet : 04-25-2013 на 06:59

anonymous708973
    Guest
    Пускам си те покрай ушите.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...74432527_n.jpg

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пак ли се пените ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си