.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Супер фен Аватара на gabi_94
    Добре де, сигурен ли си, че не е "свикнала" в хубавия смисъл Аз като свикна с някого, значи много държа на него..Иначе, ако е в лошия смисъл е време да и биеш шута
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Добре де, сигурен ли си, че не е "свикнала" в хубавия смисъл Аз като свикна с някого, значи много държа на него..Иначе, ако е в лошия смисъл е време да и биеш шута
    Тя е "Свикнала" да бъде "БЕЗ" него, това не е много хубаво според мен..
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    С риск да бъда нецензурен: ебал съм й путката-майна!
    Абсолютно, съм съгласен с теб, дори и да го мисли, няма право да го казва това, дори и вече да не държи на него, загубила му е времето, ако иска да се разделят, да му го каже поне по някакъв по "тактичен" начин, това е супер нетактично и грубо, и показва много нисък усет за обкръжаващото.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Абсолютно, съм съгласен с теб, дори и да го мисли, няма право да го казва това, дори и вече да не държи на него, загубила му е времето, ако иска да се разделят, да му го каже поне по някакъв по "тактичен" начин, това е супер нетактично и грубо, и показва много нисък усет за обкръжаващото.
    И как така ти определяш тя какво право има?
    Даже много добре си е постъпило момичето, като е казало това, което чувства. Въпросът е друг, че явно ти си го преживял това нещо и приемаш страна, като не се замисляш кое, защо и как е станало.

Още повече, че един месец не са се виждали.
    Ако ще и 10 пъти на ден да ми звъни, аз като имам нужда да е до мен, него го няма и аз ще свикна без него. Има вероятност дори освен това, да имат някакъв друг проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си