.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Question 2 въпроса ?!

Здравейте момчета! Имам 2 въпроса към вас!

1. Преди време ми подариха течни кристали за коса. Нанасям ги на мокра коса в краищата (както знам) и след това суша косата със сешоар. Искам да ви попитам, дали ги употребявам правилно и за какво точно са предназначени?

2. Получавам обем в корените само когато си изсуша косата със сешоар. Фризьoр ми е предлагал да опитам с пяна за коса. Има ли ефект? Ако да, моля препоръчайте ми качествена пяна. Ако не, какви начини използвате вие, за да запазите обема?

Благодаря ви!

1.Кристалите се ползват и на влажна и на суха коса. Аз лично ги слагам след като си изсуша косата, просто така повече ми харесва.

2.Пяната за коса ми е най-ужасният продукт :X Нищо не прави, косата става на клечки.. Не я харесвам хич. Не мога да си представя да си я сложа в корените.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    1.Кристалите се ползват и на влажна и на суха коса. Аз лично ги слагам след като си изсуша косата, просто така повече ми харесва.

2.Пяната за коса ми е най-ужасният продукт :X Нищо не прави, косата става на клечки.. Не я харесвам хич. Не мога да си представя да си я сложа в корените.
    Абсолютно!

А за мен единствения начин за обем са вафлите.Не си правя на горния пласт де.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Аз обем си правя с кръгла четка и сешоар, разбира се обема спада веднага, щом изляза, защото това е моята коса. Кристали попринцип слагам след като си изсуша косата, но напоследък си салагам преди да я изсуша, зависи от настроението ми.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    едва ли това със пяната да работи
    не знам не ползвам
    кристали слагам рядко, но след като си изсуша косата

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз кристалите/маслата ги слагам винаги на изсушена коса, за да не е толкова бухнала и хвърчаща. :Д

И да стане по-лъскава :Д

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    От отговорите, които прочетох определено няма да ползвам пяна за коса. Разубедихте ме! Ще пробвам с вафлички в корените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си