.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3458

Hybrid View

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти трябва да си поредната заблудена овца, която смята, че от коментарите на някой е способна да си извади изводи за него. Това е нет, всеки лъже, всеки добавя по нещо, всеки фантазира, но само ти си способна да различиш истината.
    еми в случая,когато коментарите са на 14-годишна 'мадама' с очевидно доста плоско и повърхностно мислене, демонстрираща го вече близо половин година(? не знам точно кога ми направи впечатление); притежаваща абсолютно един и същ модел на поведение, който си личи във всеки пост; която си направи татуировка с цветенца и пеперудки и думичката ''фейт'' на ханша; пуши трева и си снима очите след това, еми да, мисля,че съм абсолютно съгласна с Пантерата.
    Прав си и ти, но в случая, не да я обидя, но е прекалено малка и ''плоска'', че да измисли някаква схема, някакъв модел на поведение, разминаващ се от нейния действителен с цел уж да заблуждава някой.

едит: иначе общо взето на абсолютно никой не му пука за на зайката татуировката,освен на нея самата, просто хората обичат да осъждат и коментират ;>
    Последно редактирано от cweeet : 04-25-2013 на 06:59

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    еми в случая,когато коментарите са на 14-годишна 'мадама' с очевидно доста плоско и повърхностно мислене, демонстрираща го вече близо половин година(? не знам точно кога ми направи впечатление); притежаваща абсолютно един и същ модел на поведение, който си личи във всеки пост; която си направи татуировка с цветенца и пеперудки и думичката ''фейт'' на ханша; пуши трева и си снима очите след това, еми да, мисля,че съм абсолютно съгласна с Пантерата.
    Прав си и ти, но в случая, не да я обидя, но е прекалено малка и ''плоска'', че да измисли някаква схема, някакъв модел на поведение, разминаващ се от нейния действителен с цел уж да заблуждава някой.

едит: иначе общо взето на абсолютно никой не му пука за на зайката татуировката,освен на нея самата, просто хората обичат да осъждат и коментират ;>

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    tru

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението

тука всеки най вероятно пуши джонка , тъй като средната възраст е колко 16 ? кой не е пушил на 16 ?

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    тука всеки най вероятно пуши джонка , тъй като средната възраст е колко 16 ? кой не е пушил на 16 ?
    Аз и на 20 не съм, достатъчно ли ти е?

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си