.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Я пък вие какво я обвинявате? Да, тъпо е това, но от къде на къде той ще си пише с 'друга', няма да й каже, че и ще иска да се срещат.. Ами ако беше истинска?

По-добре му признай какво си направила и му поискай обяснение. (и му се извини за това, че си била 'другата'..)
    Какво обяснение може да поиска от съученик, по когото си пада тайно? Може просто да се държи мило, а ти го изкарваш така, сякаш си го хванала в на калъп в брачното ложе. Заеби фейк профила и му признай за чувствата си. Не искай нищо от него, защото нищо не ти дължи. Мазохистка.
    Последно редактирано от tori : 04-25-2013 на 20:58

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Какво обяснение може да поиска от съученик, по когото си пада тайно? Може просто да се държи мило, а ти го изкарваш така, сякаш си го хванала в на калъп в брачното ложе. Заеби фейк профила и му признай за чувствата си. Не искай нищо от него, защото нищо не ти дължи. Мазохистка.
    Не съм съгласна.По простата причина ,че и той има вина защото отговаря и разговаря с непознати без да ги познава.Както можеше да е и тя която не го е направила с лоши намерения във случая ,но така можеше да се забърка и с друг човек с не толкова чисти намерения...всякакви ги има.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз си мислех, че вече са гаджета..
    Тогава до някъде си права, ама той й е давал празни надежди, щом е готов да 'ходи' с фалшивата, при условие, че дори 'е от друг град'..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си