- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво искате да ви подарят за абитуриентския бал?
лол.. само аз ли не исках нищо от никой за моя бал? лол..
Защо изобщо някой трябва да ви подарява нещо?
Разбирам роднините ви да пожелаят да ви дадат един старт към следващото 'ниво' от живота ви, като вложат пари в нещо, което ще ви бъде от полза, ама всичко друго извън това ми се струва излишно и тъпо..
Не мен близките ми ми дадоха пари (не съм искала нищо) и с тях си взех фотоапарата, който и до днес е незаменима част от хобито ми, което искам да се развие, а защо не и на професионално ниво..
но както и да е..
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-27-2013 на 21:46
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имаме традиция по балове, юбилеи или други големи празници да събираме всички приятели на ресторант и да ги черпим. Даже си мислех, че това е традиция на всички. И съответно ние събираме една компания от 30-40 души, които ми подаряват нещо. Обаче понеже някои предпочитат да ми купят нещо, което ще ми хареса и ме питат какво искам да ми КУПЯТ. За това не мога да кажа пари.
Иначе за куфарчето още не съм казала още. Просто се чудя какво да измисля, че и на тях да им е по-лесно да ми изберат нещо и хем аз да получа нещо, от което имам нужда.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз не бих се обидила ако някой дойде без подарък на бала ми.
Просто така сме научени, на празненства с празни ръце не се ходи.
Пък и подарък е по-лично от пари. Смятам, че да ми дадът пари е тактичен начин да кажат, че не са имали време да ми вземат нещо.