.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Стрии :(

Голям фен Аватара на pepa97

Стрии :(

Забога само на 15 съм ,а имам стрии на задните части... ТЕ не са ли следствие от бременност ?!?! Нито съм раждала ,нито нищо хаха .. не знам какво да правя ,вчера ги забелязах ... И летния сезон наближава как ще съм по бански и аз не знам... Не съм виждала такова чудо.. дано някой да ми помогне ! Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Стриите попринцип се появяват след рязко напълняване или отслабване.
    Какъв цвят са? Ако още са розови има шанс да се заличат.
    Масаж с кафе,свинска мас

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Стриите попринцип се появяват след рязко напълняване или отслабване.
    Какъв цвят са? Ако още са розови има шанс да се заличат.
    Масаж с кафе,свинска мас
    Еми 52 кг съм , а бях 55 .. розови са

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    емии пробвай с масажите, дано помогне

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    емии пробвай с масажите, дано помогне
    непременно .. благодаря ти

Мега фен Аватара на strawberry88
    Значи още можеш да ги махнеш.Както каза Полина, пробвай с кафе или свинска мас. ;д

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Значи още можеш да ги махнеш.Както каза Полина, пробвай с кафе или свинска мас. ;д
    Да,благодаря

Голям фен Аватара на Slobbery
    Свинска мас.... и имай впредвид ,че няма да ги премахнеш напълно,ще си останат,но ще са доста по-малки просто .

~

Това, което казаха другите + ако ще отслабваш още, си мажи кожата с масло и прави масажи, за да стане по-еластична и да не се образуват повече.. Пий и повечко вода.
    Момиче ^^

При рязко отслабване или напълняване се получават, понякога и хормоналните промени имат влияние. Не се притеснявай толкова 80%, ако не и повече от жените имат. Мажи се както казаха със свинска мас маже, чувала съм и за кисело мляко и има един лосион мисля, че беше на Mustela, той помага. По-малките стрии, които имах може да се каже 99% ми се заличиха от него.

Аз отслабнах с 9 килограма и ми се появи стрии , но бял на цвят. Има ли шансове да се махне?

Еми това е днешната младеж, само на 15 а имате стрии или наднормено тегло. Такова е, примири се, такива сте всички. Не само че ядете повече боклуци, ами и имате по - гадна структура, като гиганти. Едно време на вашата възраст по - големтие от вас са били по - дребни и съразмерни, ама сега нещата са се променили. Стриите никога не се махат след като са се появили. Свиквай.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Алоу, я по-спокойно.
    Структурата е напълно до ген, което означава, че идва от вас, по-възрастните
    второ, не обиждай наляво и надясно като не знаеш за какво иде реч
    и трето, не защото ядем боклуци имаме по-отрано целулит и стрии, а защото храните и напитките са бъкани с ГМО и консерванти и вече почти нищо не е натурално
    И как, по дяволите, ние сме виновни за това?!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    ^Алоу, я по-спокойно.
    Структурата е напълно до ген, което означава, че идва от вас, по-възрастните
    второ, не обиждай наляво и надясно като не знаеш за какво иде реч
    и трето, не защото ядем боклуци имаме по-отрано целулит и стрии, а защото храните и напитките са бъкани с ГМО и консерванти и вече почти нищо не е натурално
    И как, по дяволите, ние сме виновни за това?!
    +1

Оф, и аз имам, ама бели.. А не са стари, 'щото и аз съм на 15, а миналото лято ги нямаше, забелязах ги онзи ден. Започнах да се мажа с мас..

Голям фен Аватара на shaunaa
    и аз съм на 15 и и ги имам от лятото на 2012 нито съм напълнявал рязко, нито съм отслабва, нито пък раждала. Мажех се с кремове за стрии и нямаше никакъв ефект от тях ;( сега просто съм се примирила с тях, защото нищо не може да се направи ;(
    Вярвай в мечтите си !

Аз ще си купя маслото против стрии на Икаров, четох, че помагало. Има какаово масло вътре и разни други, ще видя дали ще помогне.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Еми да де, бременност = рязко напълняване и отслабване
    Кафето не е ли за целулит?
    И аз имам отстрани на таза, бели на цвят, което е доста кофти.
    Чувала съм и за някакви мазила от аптека, които се водят за премахване на белези и стрии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си