.
Затворена тема
Страница 63 от 115 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ма не бе, като ВЕТЕРИНАРЕН лаборант няма да имаш нищо общо с животни .... нееее.. хич.
    Ветеринарен не означава непременно пряк контак с животни (в повечето случаи така си мисля :д) Изследват се месо, мляко и т.н. ;д Абе не знам
    Някой може ли да ми помогне с теза за есе на тема Ако природата можеше да крещи (сега се започна с обидите) Госпожата каза, че тезата трябвало да бъде отговор на въпроса + разсъждения .. много ми се отдава та затова да питам..

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Да зная, но обстоятелствата са такива. За съжаление.. И аз не го искам, ноо.. : |

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    разбирам, може по нататък да се прехвърлиш редовно , какво пък. имам доста такива колеги
    а между другото, не знам ти от кой град си, но преположих,че няма да е от София щом искаш да учиш в Плд или Стз:Д
    Пловдив реално ще ти даде по-голям избор откъм работа, следователно по-добре платена.
    Общежитието също е опция.

Станах досадна:Д

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Ветеринарен не означава непременно пряк контак с животни (в повечето случаи така си мисля :д) Изследват се месо, мляко и т.н. ;д Абе не знам
    Някой може ли да ми помогне с теза за есе на тема Ако природата можеше да крещи (сега се започна с обидите) Госпожата каза, че тезата трябвало да бъде отговор на въпроса + разсъждения .. много ми се отдава та затова да питам..
    дори и в бъдеще на работното място да нямаш допир с животни, то по време на учебния процес ще имаш много :д

Изследват се месо и мляко във втората специалност, която посочи. Там си представям да работиш в ХЕИ. Докато ветеринарен си е баш да работиш с животни.
    иначе тезата .... нещо в стил Ако природата можеше да говори? А ако природата можеше да крещи?! Какво ли щяхме да чуваме? Тя е като майка за нас - вечно ни дава без да гледа какво остава за нея, а ние сме искаме още и още. А тя ще продължава да се грижи за нас до един момент, но тогава ще трябва да започнем да се грижим ние за нея и другите нейни чеда. Хората са най-неблагодарните деца на майката природа. Защото чуваме, когато природата пее, но сме глухи за нейните писъци.
    набързо това ми хрумна :Д ако ти хареса, няма да предявявам иск за авторски права
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    разбирам, може по нататък да се прехвърлиш редовно , какво пък. имам доста такива колеги
    а между другото, не знам ти от кой град си, но преположих,че няма да е от София щом искаш да учиш в Плд или Стз:Д
    Пловдив реално ще ти даде по-голям избор откъм работа, следователно по-добре платена.
    Общежитието също е опция.

Станах досадна:Д
    Не си досадна, напротив. Искам да знам колкото се може повече, за да съм сигурна в избора си. Най-много искам да ме приемат в Пловдив, но не можах точна да разбера оценките по кое се гледат. ;д Мисля, че беше от дипломата и оценката от матурата по бълг.ез, а втората матура не е от значение. Много е объркано..

Град
    Manhattan *
    кажи какво точно ти трябва и ще ти кажа? Само за начална и предучилищна педагогика ли те интересува?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

кажи какво точно ти трябва и ще ти кажа? Само за начална и предучилищна педагогика ли те интересува?
    Да, само за тази специалност. Давай инфо и всичко възможно.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Изследват се месо и мляко във втората специалност, която посочи. Там си представям да работиш в ХЕИ. Докато ветеринарен си е баш да работиш с животни.
    иначе тезата .... нещо в стил Ако природата можеше да говори? А ако природата можеше да крещи?! Какво ли щяхме да чуваме? Тя е като майка за нас - вечно ни дава без да гледа какво остава за нея, а ние сме искаме още и още. А тя ще продължава да се грижи за нас до един момент, но тогава ще трябва да започнем да се грижим ние за нея и другите нейни чеда. Хората са най-неблагодарните деца на майката природа. Защото чуваме, когато природата пее, но сме глухи за нейните писъци.
    набързо това ми хрумна :Д ако ти хареса, няма да предявявам иск за авторски права
    Май на място трябва да взимам решение :д както и да е
    Аа тва последното изречение ми хареса .. нямам представа какво да пишааа Мразя литературата само заради разсъжденията в които както казах съм много добра..

Град
    Manhattan *
    значииии
    балът се формира така:
    1 вариант : 5 х оценка от матура ( по български или англ. език,или математика, или история и цивилизация) + среден успех от диплома

2 вариант : 6 х оценката от изпита ( български език или психология, или англ. език, или история на България, или математика)

и отделно се ходи на изпит за проверка на говорни и комуникативни способности.

Това важи за специалностите : предучилищна и начална педагогика, предучилищна педагогика с чужд език и начална училищна педагогика с чужд език.

Град
    Manhattan *
    значииии
    балът се формира така:
    1 вариант : 5 х оценка от матура ( по български или англ. език,или математика, или история и цивилизация) + среден успех от диплома

2 вариант : 6 х оценката от изпита ( български език или психология, или англ. език, или история на България, или математика)

и отделно се ходи на изпит за проверка на говорни и комуникативни способности.

Това важи за специалностите : предучилищна и начална педагогика, предучилищна педагогика с чужд език и начална училищна педагогика с чужд език.

минималнте балове за миналата година за Предучилищна и начална педагогика за редовно обучение са :

1во класиране: 31,26
    2ро: 29.9
    3то: 28,76

за задочно:

1во: 31,84
    2ро: 31,72
    3то: 31,68
    Последно редактирано от POLLINA : 04-29-2013 на 15:58

Ами 1ви вариант ми се струва най-добър. Ако на матурата по бълг.ез имам 5, а средната диплома ми е 5.70 ? Имам ли някакви шансове за 1во класиране? А тези изпити какво ли представляват ? .. страшно си е. ;д И голямо благодарско за ясната информация :*

Град
    Manhattan *
    аа ти си по-горен набор ли?
    ами изпита по български е лесен.
    Има едни книжки с примерни варианти ,които се продават в книжарниците на Пу.
    Първата задача е е имаш около 50-60 думи ( много странни думи:Д) и трябва да поправиш правописните грешки, второто е текст, в който пак трябва да поправяш правописни грешки, третата задача е текст с пунктуация и 4тата е есе.
    според мен няма нужда да ходиш на изпит даже, ще влезеш само с матура и успех
    получава ти се бал 30.07

Супер фен Аватара на Your.Passion
    http://vbox7.com/play:da73f85a27 Ойййййййй ♥♥♥

аа ти си по-горен набор ли?
    ами изпита по български е лесен.
    Има едни книжки с примерни варианти ,които се продават в книжарниците на Пу.
    Първата задача е е имаш около 50-60 думи ( много странни думи:Д) и трябва да поправиш правописните грешки, второто е текст, в който пак трябва да поправяш правописни грешки, третата задача е текст с пунктуация и 4тата е есе.
    според мен няма нужда да ходиш на изпит даже, ще влезеш само с матура и успех
    получава ти се бал 30.07
    Човек ти си като енциклопедия. Просто много ми помогна.. ако не беше ти още щях да съм в обърквация. ;д Впрочем есетата ми се отдават..измислям всякакви простотии. А относно това, което каза.. значи може да не се явя на изпита? Аз мислех, че той е задължителен Ако е без изпит значи ще е по-добре.. ;д

Град
    Manhattan *
    радвам се,че помогнах
    да,имаш вариант и да не се явяваш на изпит.
    Но имай предвид,че баловете за задочно са малко по-високи,но всяка година падат малко ,по малко така че ..

радвам се,че помогнах
    да,имаш вариант и да не се явяваш на изпит.
    Но имай предвид,че баловете за задочно са малко по-високи,но всяка година падат малко ,по малко така че ..
    И като се има в предвид, че нашият набор ( 95та ) са по-малко на брой от 90та и 93та, ясно. ;д А как да заявя, че няма да се явявам на самия изпит ? При подаване на документите ли?

Град
    Manhattan *
    да, но трябва да отидеш по рано да питаш,че тук вече не съм много сигурна с датите
    купуваха се там едни бланки и се попълваха, там отбелязваш,че оценката ти ще се замени с оценката от ДЗИ и вече ще участваш в класирането.
    След като обяват първо класиране и евентуално не си приета, трябва задължително да отидеш в рамките на няколко дни ( те ги обавяват) да се запишеш за второ класиране, иначе губиш право на участие.
    Ако си приета след първо, пак отиваш да се запишеш

Мерси многоо!! :*

П.п : Не трябва ли да имаме нова тема вече ? ;д

Град
    Manhattan *
    Моляя и успех :*

рано ни е май :Д

Голям фен Аватара на monroe999
    аз да питам, следното упражнение оформя прадците, нали?
    както си стоите прави, повдигате се на пръсти, държите по 2-3сек. и пускате петите иии така 20-30 пъти, може и няколко серии например?

Град
    Manhattan *
    преди известно време записвах избираемите дисциплини за трети курс и този път успях да се запиша на какво искам!:Д
    Едната от избраните ми е Мениджмънт на сигурността ( имаше най-голям наплив, след малко ще разберете защо:Д)

знаете ли кой ще ми преподава?
    http://personi.dir.bg/person.php?id=2438
    :ДД

На мен пък ей сега ми казаха пича по математика в спортните новини. Щото пича освен че е "тоя по математика" и че наистина го биваше по математика, освен това е футболен съдия от А група :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Моят е лидер на престъпна група октопод ! :ДД

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Е, моят е готин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми