- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Ветеринарен не означава непременно пряк контак с животни (в повечето случаи така си мисля :д) Изследват се месо, мляко и т.н. ;д Абе не знам
Някой може ли да ми помогне с теза за есе на тема Ако природата можеше да крещи (сега се започна с обидите) Госпожата каза, че тезата трябвало да бъде отговор на въпроса + разсъждения .. много ми се отдава та затова да питам..
Да зная, но обстоятелствата са такива. За съжаление.. И аз не го искам, ноо.. : |
разбирам, може по нататък да се прехвърлиш редовно , какво пък. имам доста такива колеги
а между другото, не знам ти от кой град си, но преположих,че няма да е от София щом искаш да учиш в Плд или Стз:Д
Пловдив реално ще ти даде по-голям избор откъм работа, следователно по-добре платена.
Общежитието също е опция.
Станах досадна:Д
Изследват се месо и мляко във втората специалност, която посочи. Там си представям да работиш в ХЕИ. Докато ветеринарен си е баш да работиш с животни.
иначе тезата .... нещо в стил Ако природата можеше да говори? А ако природата можеше да крещи?! Какво ли щяхме да чуваме? Тя е като майка за нас - вечно ни дава без да гледа какво остава за нея, а ние сме искаме още и още. А тя ще продължава да се грижи за нас до един момент, но тогава ще трябва да започнем да се грижим ние за нея и другите нейни чеда. Хората са най-неблагодарните деца на майката природа. Защото чуваме, когато природата пее, но сме глухи за нейните писъци.
набързо това ми хрумна :Д ако ти хареса, няма да предявявам иск за авторски права![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не си досадна, напротив. Искам да знам колкото се може повече, за да съм сигурна в избора си. Най-много искам да ме приемат в Пловдив, но не можах точна да разбера оценките по кое се гледат. ;д Мисля, че беше от дипломата и оценката от матурата по бълг.ез, а втората матура не е от значение. Много е объркано..![]()
кажи какво точно ти трябва и ще ти кажа? Само за начална и предучилищна педагогика ли те интересува?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
значииии
балът се формира така:
1 вариант : 5 х оценка от матура ( по български или англ. език,или математика, или история и цивилизация) + среден успех от диплома
2 вариант : 6 х оценката от изпита ( български език или психология, или англ. език, или история на България, или математика)
и отделно се ходи на изпит за проверка на говорни и комуникативни способности.
Това важи за специалностите : предучилищна и начална педагогика, предучилищна педагогика с чужд език и начална училищна педагогика с чужд език.
Ами 1ви вариант ми се струва най-добър. Ако на матурата по бълг.ез имам 5, а средната диплома ми е 5.70 ? Имам ли някакви шансове за 1во класиране?А тези изпити какво ли представляват ? .. страшно си е. ;д И голямо благодарско за ясната информация :*
аа ти си по-горен набор ли?
ами изпита по български е лесен.
Има едни книжки с примерни варианти ,които се продават в книжарниците на Пу.
Първата задача е е имаш около 50-60 думи ( много странни думи:Д) и трябва да поправиш правописните грешки, второто е текст, в който пак трябва да поправяш правописни грешки, третата задача е текст с пунктуация и 4тата е есе.
според мен няма нужда да ходиш на изпит даже, ще влезеш само с матура и успех
получава ти се бал 30.07
http://vbox7.com/play:da73f85a27 Ойййййййй ♥♥♥
Човек ти си като енциклопедия. Просто много ми помогна.. ако не беше ти още щях да съм в обърквация. ;д Впрочем есетата ми се отдават..измислям всякакви простотии. А относно това, което каза.. значи може да не се явя на изпита? Аз мислех, че той е задължителенАко е без изпит значи ще е по-добре.. ;д
радвам се,че помогнах
да,имаш вариант и да не се явяваш на изпит.
Но имай предвид,че баловете за задочно са малко по-високи,но всяка година падат малко ,по малко така че ..![]()
да, но трябва да отидеш по рано да питаш,че тук вече не съм много сигурна с датите
купуваха се там едни бланки и се попълваха, там отбелязваш,че оценката ти ще се замени с оценката от ДЗИ и вече ще участваш в класирането.
След като обяват първо класиране и евентуално не си приета, трябва задължително да отидеш в рамките на няколко дни ( те ги обавяват) да се запишеш за второ класиране, иначе губиш право на участие.
Ако си приета след първо, пак отиваш да се запишеш![]()
Мерси многоо!! :*
П.п : Не трябва ли да имаме нова тема вече ? ;д
аз да питам, следното упражнение оформя прадците, нали?
както си стоите прави, повдигате се на пръсти, държите по 2-3сек. и пускате петите иии така 20-30 пъти, може и няколко серии например?
преди известно време записвах избираемите дисциплини за трети курс и този път успях да се запиша на какво искам!:Д
Едната от избраните ми е Мениджмънт на сигурността ( имаше най-голям наплив, след малко ще разберете защо:Д)
знаете ли кой ще ми преподава?
http://personi.dir.bg/person.php?id=2438
:ДД
На мен пък ей сега ми казаха пича по математика в спортните новини. Щото пича освен че е "тоя по математика" и че наистина го биваше по математика, освен това е футболен съдия от А група :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моят е лидер на престъпна група октопод ! :ДД
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Е, моят е готин.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more