- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изкарва ме извън нерви...
Принципно никога не пиша по форуми ама просто ми трябва малък съвет или по скоро да си споделя проблема![]()
Такам лятото започнах да си пиша с едно момче, станахме най-добри приятели и преди няколко месеца тръгнахме, което беше едно от най-хубавите неща които са ми се случвали...Имаме 3 години разлика и той сигурно скоро ще замине да учи в чужбина, а да и той е 12 клас, което значи матури, изпити и тем подобни. Първоначално връзката ни вървеше супер добре като той не е романтичен или нещо подобно, но често казваше по нещо мило, стоеше заради мен до късно, пишехме си постоянно и т.н. но в последните 2-3 седмици нещо му стана сякаш не е той. Спря да ме целува толкова често, пишем си по рядко а за виждането ни е още по голям проблем защото сме различни смени, а последната събота уж ми каза да се видим излезнах и той ми каза нямаше смисъл да идваш и на мен ми стана супер тъпо...Знаех си, че има странен характер ама не очаквах до там. Освен това няколко месеца преди да тръгнем той скъса с момиче в което беше много влюбен а на мен никога не ми е казвал, че ме обича или нещо подобно. Замисляла съм се аз да му кажа нещо подобно но не искам да му повишавам още повече егото.
Колкото и да му се ядосвам не мога да скъсам с него защото най-малкото искам да сме си приятели, а и май си го обичам. Та да си попитам дали аз съм виновна или какво някой да ми даде някакъв съвет да говоря ли с него или не като той няма и да ми каже и да има нещо?!?
Супер грубо. Би трябвало той да се чуди как да се извини за неадекватното си поведение, ти няма какво да умуваш. Дори да си го издразнила с нещо, дори да има някакви странични причини, които не са свързани с теб...не е оправдана тая изцепка. Когато има някакъв проблем или натрупано напрежение, най-разумно е да поговорите нормално и да се изясните, без остроти като в случая.последната събота уж ми каза да се видим излезнах и той ми каза нямаше смисъл да идваш
За какво ти е някой, който задържа нездравословно много в себе си и в един момент това избива и се стига до нелепи/нараняващи ситуации? Опитай все пак да говориш с него, не го оставяй да се измъква с някакви половинчати отговори. Не бъди досадно настойчива, но му дай да разбере, че наистина се интересуваш от случващото се.да говоря ли с него или не като той няма и да ми каже и да има нещо?!?
Ми да сигурно ще пробвам да поговоря с него, но все пак не искам да се карам с него все пак ще сме заедно за още от 2 до 4 месеца. Ще се опитва да не ми обяснява ама сигурно ще настоявам, защото наистина няма смисъл с някой който не държи на мен, нищо че това би ми се отразило доста зле все пак ми беше и най-добър приятел![]()
Тъй като ми е трудно да говоря с хората на важни теми и да се карам с тях не ми се получи да говоря и с негоно за сметка на това разбрах как е най-лесно да се върне той към старото него...ревност му била майката
просто така се получи, че едно момче започна да ми нахалства и първия път като разказах на приятеля ми не му пукаше, но като му казах, че другия ми е правил комплименти и т.н. и усетих как му стана тъпо и веднага започна да си ме гушка и целува пак
нищо, че пак ми прави проблеми ама тва си е друга тема
просто реших да споделя
![]()
Виж сега човека е напрегнат. В момента е в адски гаден период, предстоят му матури и всякакви изпити от които до голяма степен му зависи живота. Абсолютно нормално е да е такъв, потърпи още малко и ще видиш, че нещата ще се оправят.
Това, че е под напрежение не оправдава грубото му държание. Нищо не му пречи да ти обясни, че има много неща на главата и, че ще се държи малко по-дистанцирано известно време.Най-малкото е можел да се извини, че ти говори по такъв начин.
Ако пък още не е превъзмогнал предишната си приятелка е трябвало сам да се спре и да не се впуска в нови връзки. Не мисля, че ти си виновна за каквото и да било, освен ако не си премълчаваш нещо. Опитай се да поговориш с него и му кажи как се чувстваш, не му викай, това няма да помогне. Питай го какво му се върти в главата и защо е такъв.
Напрегнато му е, опитай се да го разбереш.
Изключително гаден период е в момента и му е изключително трудно с тия матури, изпращания, дипломи, работа.
Разкажи ни за бившата му.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да, тя може да се усети за какво става въпрос, тя може и да го зареже без да дава обяснение, тя може много неща сама да направи. Тук става въпрос за уважение към човека с когото си. Ако той с нея не може да споделя и да и казва как се чувства, то тогава защо се водят, че са заедно. Нали точно от това се състои една връзка.
И стига сте го оправдавали с това напрежение, не е единственият, който минава през нещо такова.
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-29-2013 на 20:45
В такъв случай авторката да се замисли, струва ли си нервите този човек и да вземе някакви мерки. Разбираемо е, че той е зает и му е важна оценката, но не може приятелката му изобщо да не му е важна.
Мда и аз се чудя доста често дали съм му важна, но знам как ще му стане много гадно ако се скараме и съм 95% сигурна, че едва ли ще допусне да ме изгуби знам супер раздвоена съм защото например днес се държа мило просто не го разбирам и да знам, че му е трудно но мисля, че и аз си заслужавам поне малко от малко вниманието му...въпроса е, че ми е адски трудно да говоря с него за това, но каквото и да се случва ще е след Великден, защото той замина за няколко денавсе пак мисля, че малко ми помогнахте да осъзная, че не трябва да оставям нещата да се оправят от самосебеси и ако имате още някакви идеи споделяйте, че ми е трудничко малко
![]()
![]()