.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Petur9401
    Guest

Любов,ако тя е по-голяма?!

Здравейте,ето и моята история....студент съм и се запознах с момиче,което е с 2 години по-голяма от мен.Писахме си около 2 месеца,след което почнахме да се виждаме,карах ме бавно и на 8-ми март я целунах. Продължихме така около 1 седмица и една вечер тя ми каза,че искала време и че проблема бил в нея,а не в мен.Реших да и дам време,като 1 седмица не я занимавах,но не издържах и пак почнах да и пиша,при което това продължи пак около 1 седмица и тя отново ми каза,че е по-добре да си останем само приятели,но не трябвало да съм краен.Аз и казах,че не мога да съм само приятел с момиче,което харесвам и бях решил да не общувам с нея,но явно много съм хлътнал по нея и пак продължих да и нахалствам. Виждаме се е по някой път,говорим си,карам я да се смее,но до там.Когато не сме в един град,ако не и пиша аз,тя не се сеща за мен....не знам,какво да правя.Разбирам я,че не иска да се обвързва,но аз с всеки ден все повече и повече се влюбвам в нея?!!?

Мега фен Аватара на Chacho
    Не си давай много свобода на чувствата там, където не са искани.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Еми спри да ѝ пишеш тогава. На нея може да не ѝ се занимава с по-малки.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако ти кажат че си досадна лепка ще разбереш ли по добре? Никой не го интересува какво ти се върти в главата - мадамата ти е казала, че не те иска. Уважи това по който искаш начин - ако искаш не я търси и не се занимавай с нея. Все тая. Ако на мен ми досажда някоя след отказ... ще бъда много учтиво-директивен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не ти е проблема, че е по-голяма, а отчаяното поведение и липсата на топки.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Не ти е проблема, че е по-голяма, а отчаяното поведение и липсата на топки.
    това

Супер фен Аватара на tireheb
    аре, аре, всеки се е влачил като червеи след някой, който е отказал (дори и да не го признавате)
    тъйче полека с топките : )

^
    Така е, за жалост. Вече не е приоритет да научиш децата си как да се държат в обществото и на социална етикеция, както е било едно време. Няма ги онези граници и достойнство в хората също. Та, е нормално до известна степен - това е първосигнално поведение, все пак.

Обаче е хубаво някой да ги казва тези неща...Че е отблъскващо, непривлекателно и не е това начинът.
    Трябва да ги осъзнаваме тези неща, ако искаме да водим успешен живот трябва сме поне малко социално интелигентни.

И най-добрите грешат, идеята е да не се повтарят грешките. Знаете дефиницията за лудостта - да правиш едно и също нещо, и да очакваш различен резултат.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Просто се примири, че няма да стане и толкова. Не са проблема годините според мен...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Предполагам осъзнаваш, че в момента си паднал на колене пред няк'ва и отказваш да станеш?!
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Проблемът ти произлиза от там, че въображението ти определя чувствата ти. Ти си мислиш, че тя те харесва като гадже, но я е страх от обвързване, а според мен тя просто те харесва само като приятел. Понеже ти обръща внимание и те има като приятел, ти си въобразяваш по - големи неща, представяш си как тя иска да е с теб, ти я харесваш и това, че се виждате и пишете подклажда тези ти мисли, което увеличава твоята надежда и с това твоите чувства, които ми изглеждат, обаче, че ако не прекратиш това емоционално обвързване от твоя страна, ще бъдат сериозно наранени в момента, в който тя ти каже, че не иска да ходи с теб. Ако искаш да се виждаш с нея като приятел - бъди мъж, бъди приятел с нея. Ако нямаш куража и силата да спреш тези чувства сега и мислиш, че ако я виждаш, те ще се увеличават, спри да се виждаш с нея, тя едва ли ще те потърси.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си